Archisofie Architectuurstudio

Archisofie Architectuurstudio

Lange Landweg 5, 9755PT, Onnen 06-26969107 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Nu je een steeds beter beeld begint te krijgen van hoe je eigenlijk zou willen wonen, is het tijd om daar ook echt iets mee te gaan doen. Een woning waar je jezelf helemaal thuis voelt, vraagt om een architectuur die specifiek bij jou past.

Sterker nog; zowel het ontwerp van het interieur als van de woning zelf, zou jouw stempel moeten dragen. Daarom gaan we samen ontwerpen. Gewoon aan de keukentafel. Jouw verhaal, jouw persoonlijke smaak staan centraal in het ontwerp. Daarbij stem ik de proporties, kleuren, materialen, licht en schaduw, en ook de bouwtechnische kwaliteit op elkaar af, zodat er een evenwichtig, duurzaam ontwerp ontstaat.

We beginnen met een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Hierbij gaan we het hebben over jouw wensen en wat ik hierin kan betekenen. Dat kan variëren van het verbouwen van je keuken, het bouwen van een huis, tot advisering bij het restaureren van een monumentaal pand. Als het ook maar iets met ‘wonen’ te maken heeft, dan kan ik je verder helpen.

In de vervolggesprekken gaan we de opgave verder definiëren en gaan we ‘samen ontwerpen’. Zou het niet geweldig zijn als je tijdens deze gesprekken je eigen droomhuis ziet ontstaan? Zo wordt het jóuw architectuur en kun je straks zeggen: “dat heb ìk zelf ontworpen”.

Misschien lijkt je droom zo dichtbij dat je hem bijna aan kunt raken. Maar heb je geen idee waar je moet beginnen; je hebt iemand nodig die je meehelpt om de juiste keuzes te maken. En die je begeleidt bij het uitwerken van die keuzes. Laat mij die “spin in het web” zijn. Ik zorg dat alles voor je geregeld wordt.

Kijk voor meer informatie op www.wonenzoalsikdatwil.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak: 06-269 69 107. Tot maart 2014 6%-regeling op arbeid; ook voor ontwerp en begeleiding!

Familie Hamoen-Baumgarten: “Dirk-Jan maakt het mooie haalbaar. Je wist onze belangrijkste wens boven tafel te krijgen. De tekeningen waren verhelderend en de begeleiding tijdens het bouwen was uitstekend.

Meer Bouwondernemingen in de buurt

Deze Archisofie Architectuurstudio vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwondernemingen in de buurt.