Architectenburo Van Vliet

Architectenburo Van Vliet

Delftsekade 31, 2266AJ, Leidschendam 070-3271600 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Architectenburo Van Vliet is een Fullservice architectenbureau en sinds 1918 actief in Leidschendam. Wij ontwerpen o.a. woonhuizen, appartementen, bedrijfspanden, scholen en ook plantencentra en bieden een totaalpakket van haalbaarheidsstudie tot directievoering.

Uw droomhuis realiseren?
Onze stijl is uw stijl. Wij ontwerpen, afhankelijk van uw ideeën, zowel klassiek als modern met oog voor detail. Ruimtebeleving staat in onze ontwerpen voorop. Wij proberen samen met u zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen.

Samen met u en onze partner, BBO - Bureau Bouwondersteuning, kunnen wij uw droomhuis realiseren en heeft u de mogelijkheid om uw huis in eigen beheer te bouwen. Ook het verbouwen van uw woonhuis, het aanbouwen of bijbouwen van een garage of schuur kunnen wij vormgeven en begeleiden.

Een nieuw bedrijfspand?
Met onze jarenlange ervaring in de regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoeterwoude, Stompwijk e.v. hebben wij veel kennis opgebouwd over het vergunning traject en de (on)mogelijkheden van diverse kavels. Voor advies over regelgeving omtrent gebruiksvergunningen en procedures rond wijzigingen van bestemmingsplannen bent u bij ons aan het juiste adres.

'De Vliet' is bekend terrein voor ons en wij werken veel voor en mét plaatselijke ondernemers om het landelijke en zo historische karakter van Leidschendam-Voorburg en haar omgeving in stand te houden. Ook de transformatie van oude bedrijfspanden naar nieuwe bestemmingen kunnen wij vormgeven.

Welkom!
Heeft u interesse in een kavel en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij het ontwerpen en bouwen van een huis of bedrijfspand voor deze kavel? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u dan het te lopen traject uit en kunnen u adviseren over wat er wel of niet mogelijk is met de huidige kennis over de regelgeving en kavel.

Wij ontvangen u graag in ons mooie oude kaaspakhuis aan De Vliet.

Jan van Vliet, architect

Meer Architecten in de buurt

Deze Architectenburo Van Vliet vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Architecten in de buurt.