Arnoud Busscher Gedragstherapie & Puppy Cursus

Arnoud Busscher Gedragstherapie & Puppy Cursus

J. Greshoffstraat 12, 1321AL, Almere 036-8448774 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Arnoud Busscher. Ik ben een gediplomeerde hondengedragstherapeut. Omdat ik ook puppycoach ben noem ik mijzelf een hondenspecialist.
Mijn belangrijkste taak is het adviseren van hondeneigenaren hoe zij het gedragsprobleem van hun hond kunnen oplossen.
Om gedragsproblemen bij uw pup te voorkomen geef ik een puppy cursus.

Hondengedragstherapie

De aard van de gedragsproblemen bij honden die ik in mijn praktijk tegenkom zijn uiteenlopend van onzindelijk gedrag, ongehoorzaamheid tot zeer agressief gedrag. In een consult bij u thuis bespreek ik een doelgerichte gedragstherapie die het gedrag van uw hond zal verbeteren. Meer informatie vindt u terug op mijn website www.hondenspecialist.nl

Puppycursus

Naast het analyseren en oplossen van gedragsproblemen bij honden houd ik mij ook bezig met het begeleiden van mensen die in het bezit zijn van een pup. Ik doe dit niet met het geven van een standaard puppycursus, maar met een puppy cursus geheel privé. Het doel van deze cursus is dat men met de pup een goede start maakt en op deze manier het ontstaan van gedragsproblemen met de hond voorkomt. Meer informatie over de puppycursus vindt u op mijn website www.hondenspecialist.nl

Al ruim 15 jaar heb ik mijn eigen praktijk en ben ik fulltime als hondengedragstherapeut of als puppytrainer actief. Ik noem mij daarom zelf liever een hondenspecialist dan bijvoorbeeld een hondenfluisteraar.
Inmiddels heb ik een groot werkgebied van het noorden tot het zuiden van het land en werk ik zelfs af en toe in het buitenland. Sinds een paar jaar ben ik docent van de Opleiding tot hondenspecialist ( www.opleidinghondengedragstherapeut.nl ).
Een goede samenwerking met dierenartsen is voor mijn praktijk van groot belang. Zij verwijzen regelmatig mensen met hun hond naar mij door voor een puppy training of een gedragstherapieconsult.

Meer Hondenscholen in de buurt

Deze Arnoud Busscher Gedragstherapie & Puppy Cursus vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hondenscholen in de buurt.