Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Arval BV

Arval BV

Duwboot 10, 3991CD, Houten 030-6024444 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Dinsdag - donderdag: 20:00
  Dinsdag - donderdag: 20:00

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 28 landen door meer dan 6.000 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.000.000 voertuigen (november 2016). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in bijna 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. In Nederland bekleedt Arval de vierde positie in de markt met 35.000 auto's. Met 250 medewerkers geeft Arval dagelijks uitvoering aan efficiënt wagenparkbeheer. Of het nu gaat om het leasen van enkele auto’s of het volledig uitbesteden van een wagenpark met meer dan 500 leaseauto’s, Arval zorgt altijd voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Arval streeft blijvend naar verbetering van haar dienstverlening. Dit maakt de samenwerking met haar klanten efficiënt, accuraat en transparant.

Beste leasemaatschappij van Nederland

Ons Nederlandse wagenpark telt ruim 30.000 auto’s. Daarmee is Arval de vierde leasemaatschappij van Nederland. Met 200 medewerkers beheren we de auto’s van onze Nederlandse klanten. Wij hebben met elke klant persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van 500 leaseauto’s. Daarbij zorgen we voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Al onze medewerkers werken zo efficiënt, accuraat en transparant mogelijk met hun klanten samen.

Meer Autolease in de buurt

Deze Arval BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autolease in de buurt.