Asfaloth BV

Asfaloth BV

Amsterdamseweg 156, 1182HK, Amstelveen 020-6436979 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Asfaloth BV is een overkoepelende organisatie die opleidingen en trainingen verzorgt op het gebied van de Jungiaanse psychologie in Stichting Odrerir®, en op het gebied van de serieuze astrologie. Dat laatste op een praktische en gedegen manier in Stichting Achernar®, en op HBO-niveau, inclusief een uitgebreide digitale leeromgeving, in de Academie voor Toegepaste Astrologie.

Als je begrijpt waarom je dingen doet, of juist niet doet, heb je een sleutel om jezelf te veranderen. In ieder mens zit een aangeboren drang om zich te ontplooien en zijn of haar eigen talenten te ontwikkelen, en iedere mens heeft behoefte aan zingeving en een zinvol bestaan. Hoe waarachtiger je wordt, des te beter zul je functioneren, zowel thuis als op het werk. Je wordt milder, genuanceerder en kunt veel oprechter met anderen omgaan. De Jungiaanse psychologie is hierin een geweldige wegwijzer; de opleiding is sterk gericht op de praktijk van alledag.

Astrologie is ook in de moderne tijd een fantastisch instrument gebleken, mits het op een verantwoorde wijze wordt gebruikt en volgens de regels wordt toegepast. In de oudheid werd astrologie vooral gebruikt voor staatsaangelegenheden, landbouw en het samenstellen van een religieuze kalender. In de loop van de eeuwen ontwikkelde zich ook de persoonlijke astrologie. Vandaag de dag wordt de serieuze astrologie gebruikt om inzicht te krijgen in psychologische vraagstukken van individuele mensen, vragen over relaties, beroep, functioneren op het werk, en nog veel meer. Maar astrologie blijkt evenzeer een uitstekend instrument om tijdbeelden te begrijpen, trendwatchers te helpen, bedrijven zakelijk te adviseren, kortom een goed hulpmiddel om extra inzichten te verkrijgen die van belang kunnen zijn voor de besluitvorming.

De Jungiaanse psychologie sluit in menig opzicht naadloos aan op het astrologisch kennisgebied.

Meer Onderwijs en cursussen in de buurt

Deze Asfaloth BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Onderwijs en cursussen in de buurt.