Assink Lampenkappen & Verlichting

Assink Lampenkappen & Verlichting

Atjehstraat 19, 7512BP, Enschede 053-4325278 Website

Openingstijden (10 aug - 16 aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Assink Exclusieve Verlichting is een adviesbureau voor de architectuur van licht. Al sinds 1916 zijn wij gespecialiseerd in de vorm, functie en techniek van verlichting. We gaan uit van de gedachte dat verlichting een kunst is. Niet alleen in het ontwerp, maar ook in de toepassing ervan. Zo vertalen we functionele verlichting door naar welzijn, design en esthetiek.

We geven vorm aan het effect van licht. Ieder lichtplan begint bij een kosteloos lichtadvies op maat, waarbij we eindeloos kunnen variƫren in de sterkte, kleur, richting, hoogte en diepte van licht, maar ook met de vorm, kleur en materiaalkeuze van passende armaturen. In ons eigen atelier ontwikkelen we ontwerpen die we op de markt brengen of specifiek voor u op maat maken. De uitwerking vindt volledig in eigen huis plaats: van idee en ontwerp tot en met productie, projectleiding en plaatsing.

Tevens zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsverlichting. We hebben een gedegen kennis van de ARBO richtlijnen. Zo zijn we voor u een partner als het gaat om het optimaal inrichten van kantoorruimtes, waarbij de werkplekken direct en indirect aangelicht kunnen worden, en houden we rekening met het soort werk dat er verricht wordt, bijvoorbeeld of het om beeldscherm werk gaat of anderzijds. Daarbij kan gedacht worden aan reflectie vermindering, dimbare verlichte werkplekken etc. Ten alle tijde wordt gestreefd naar een situatie, waarbij de verlichting bijdraagt tot optimale werkprestaties.

Met hetzelfde uitgangspunt worden de oplossingen ook vertaald naar ontvangstruimtes, spreekkamers, wachtruimtes, showrooms en het van buitenaf aanlichten van bedrijfsgebouwen.

Meer Lichttechniek en Geluidsinstallaties in de buurt

Deze Assink Lampenkappen & Verlichting vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Lichttechniek en Geluidsinstallaties in de buurt.