Auto Annema

Auto Annema

Holwerderweg 36, 9101PA, Dokkum 0519-223019 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Auto Annema: groot geworden door persoonlijk te blijven

Het is een gouden greep geweest: de verhuizing van Auto Annema van Damzijl naar de Holwerderweg in Dokkum. Op de nieuwe locatie heeft Anne Annema het drukker dan ooit tevoren.

Anne Annema en zijn partner Hetty Schingenga houden goed in de gaten dat groter en drukker niet betekent zakelijker en onpersoonlijker. ,,Wij gaan wat dat betreft in dezelfde trant door”, bevestigt Anne. ,,Onze klanten zeggen vaak: de service is hier top, jullie staan altijd voor ons klaar. Dat moet zo blijven.”

Anne leeft voor zijn vak. ,,Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in auto’s, was al op jonge leeftijd aan het sleutelen.” Hetty beaamt: ,,Het is zijn lust en zijn leven. Ik doe de administratie, Anne hoort in de werkplaats thuis. Daarnaast hebben we een receptie, kantine, restauratie-afdeling en showroom. De showroom zit aan de voorkant, aan de Holwerderweg. De werkplaats zit aan de achterkant, aan Betterwird.”

Anne is begonnen met de restauratie van Franse auto’s. Onder de naam Garage Croisette wist menig Citroën- en Peugeot liefhebber hem te vinden. ,,Ik heb nu een speciale restauratie-afdeling, gescheiden van de werkplaats.”
Ook wat moderne auto’s betreft ligt de focus op Citroën en Peugeot en steeds meer Volvo. ,,En natuurlijk allerlei andere merken auto’s”, vertelt Anne. ,,Niet alleen wat reparatie betreft maar ook voor de in- en verkoop.”
Anne specialiseert zich daarnaast in hybride technieken. ,,Dat is de toekomst, steeds meer klanten hebben elektrische auto’s.”

Auto Annema is elke auto-eigenaar snel van dienst. ,,Ik wil dat mensen meteen geholpen worden. Daarnaast werken we met kwaliteitsonderdelen en geven we garantie op elke reparatie. We doen ook veel Apk-keuringen en kunnen twee auto’s tegelijk keuren.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Auto Annema vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.