Auto-Leasing Innovation Lease BV

Auto-Leasing Innovation Lease BV

Plesmanweg 11, 7602PD, Almelo 0546-825113 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Innovation Lease is een niet merk- en bankgebonden universele leasemaatschappij en is gevestigd in de locatie van Lenferink Auto's te Almelo.
Het waarborgen van mobiliteit is onze prioriteit. Door de perfecte locatie in een autobedrijf zijn wij uiterst flexibel
en zeer concurrerend.

Wat ku.nt u van ons verwachten?
Wagenpark informatie.
Reparatie en onderhoud .
24-Uursdienst.
Haal en brengservice .
Aankoop eigen auto's.

Wagenpark informatie.

Wij beschikken over een zeer actueel en modern automatiseringssysteem zodat wij u maandelijks of per kwartaal alle informatie kunnen doen toekomen als contractgegevens, kilometrageverloop, brandstofverbruik, schadeverloop en fiscale waardes van uw wagenpark.

Reparatie en onderhoud.

Innovation Lease beschikt over een eigen werkplaats (Lenferink Auto's) en heeft meerdere vestigingen waar uw auto op een professionele wijze kan worden onderhouden. Dit heeft voor u als voordeel dat u echt alles onder een dak heeft en de verantwoordelijkheden uitbesteed aan één contactpersoon. Uiteraard zijn wij dealervriendelijk ingesteld en kan ook het onderhoud elders worden ondergebracht.

24-Uursdienst.

Innovation Lease beschikt over een eigen 24 uurs dienst.
De VHD Alamcentrale is 24 bereikbaar zodat u waar dan ook bij pech of schade zo snel mogelijk wordt geholpen en indien nodig wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.
Brandstofpas.

Uw lease-overeenkomst kunt u uitbreiden met een brandstofpas, zodat u zonder contant geld bij de meeste tankstations kunt tanken zowel in Nederland als in de rest van Europa. De brandstof rekeningen worden door het betreffende tankstation via onze pas contractant aan ons berekend. Wij berekenen u een maandelijks voorschot en eens per 3 maanden ontvangt u een verbruiksoverzicht. Overzicht tankingen bij MTC Maakt u gebruik van een MTC-pas? Dan kunt u op de website van MTC Nederland een online overzicht van uw tankingen bekijken. Houd hiervoor uw MTC-tankpas bij de hand.

Haal- en brengservice.

Meer Autolease in de buurt

Deze Auto-Leasing Innovation Lease BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autolease in de buurt.