Auto- en Motorrijschool Ton Verhoeven

Auto- en Motorrijschool Ton Verhoeven

Mathilde Wibauterf 11, 2253RS, Voorschoten 071-5316688 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - vrijdag: 22:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Verkeersschool Ton Verhoeven is al meer dan 35 jaar een begrip in Voorschoten en omstreken. Het bedrijf staat bekend om de goede service en kwaliteit. Sinds 1988 wordt het bedrijf gerund door dochter Roos-marie en haar man Edward Klein. Bij verkeersschool Ton Verhoeven kunt u terecht voor uw auto (B), motor (A), bromfiets (AM) en aanhangwagen (BE) rijbewijs. Ook kunt u bij ons terecht voor theorielessen, zodat uw kans van slagen veel hoger wordt!

Wij rijden in Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout-Oosthout, Roelofarendsveen, Ter Aar, Leidschendam, Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer, Zoeterwoude, Stompwijk, Valkenburg...

Verkeersschool Ton Verhoeven biedt u de mogelijkheid op uw eigen tempo uw rijbewijs B te halen. Of u nu een uur, twee of meer uur per week wilt rijden, of een met u samengestelde spoedcursus wilt volgen, alles is mogelijk in overleg.

Tussentijdse toets.
Bij uw opleiding voor het praktijkexamen kunt u uw vorderingen testen met een tussentijdse toets. De toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Tijdens deze tussentijdse toets kunt u ook alvast vrijstelling te halen voor bijzondere manoeuvres tijdens uw (eerst volgende) praktijkexamen. Onderzoek van de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) heeft uitgewezen, dat de slaagkans door een tussentijdse toets met twintig procent kan toenemen.

Praktijkexamen.
Het praktijkexamen voor de personenauto duurt 55 minuten. Hiervan is een kwartier beschikbaar voor een introductie en voor de toelichting op de uitslag achteraf. U kunt uw instructeur vragen om mee te rijden en bij het eindgesprek aanwezig te zijn. Dan leert u des te meer van het examen. Soms kan de instructeur uiteindelijk niet mee omdat bijvoorbeeld een examinator in opleiding voorrang krijgt.

Meer Verkeersscholen in de buurt

Deze Auto- en Motorrijschool Ton Verhoeven vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verkeersscholen in de buurt.