Autobedrijf HABO

Autobedrijf HABO

Handelsweg 8, 7826TC, Emmen 0591-625513 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In 1980 startte Chris Knoop een auto reparatiebedrijf aan de Handelsweg 8 in Barger-Oosterveld, Emmen. In 1995 besloot Knoop het bedrijf te verkopen aan zijn medewerkers en vanaf 1 Januari 2007 hebben Henk Hassing en Andries Bouwman de eigenaren van Autoservice Knoop het bedrijf omgedoopt tot Autobedrijf HABO. Het is een samentrekking van de namen Hassing en Bouwman.

Sinds enkele jaren werkt het bedrijf met het concept van Bosch Car Service en met in totaal zo`n 7 medewerkers een bedrijf voor vakkundige reparatie en onderhoud. De prettige sfeer en klantvriendelijke benadering staat boven aan.

Autobedrijf HABO verricht onderhoud aan personenauto’s, bedrijfsauto’s, caravans, campers aanhangwagens & brommobielen.

Halve Finalist: Autobedrijf Van Het Jaar 2015-2016

Mede dankzij u zijn wij Halve Finalist van de BOVAG verkiezing Autobedrijf Van Het Jaar 2015-2016. Toen we hoorden dat ons bedrijf zich tot de halve finalisten mocht rekenen, ging het dak er af, helaas zijn wij geëindigd bij de laatste tien. Dit bewijst wel dat we op de goede weg zitten. Wij zijn al ontzettend blij met de titel Halve Finalist! Onze service en kwaliteit wordt nu extra beloond.

HABO & Bosch: Een sterk team!

Autobedrijf HABO werkt met het Bosch Car Service-concept. Dit betekent dat onze monteurs regelmatig trainingen volgen, dat wij eersteklas onderdelen gebruiken en gebruik kunnen maken van de schat aan kennis die Bosch in huis heeft.

Bosch is vandaag de grootste onafhankelijke leverancier in de eerste montage voor personenwagens. Ervaring, inventiviteit en diepgaande kennis leiden voortdurend tot nieuwe productontwikkelingen. Deze zorgen ervoor dat auto’s steeds beter presteren op het vlak van veiligheid, verbruik en emissie.

Door de nauwe samenwerking met zowat alle autoconstructeurs kan Bosch een schat aan technische informatie doorgeven aan ons als Bosch Car Service partner, uw garage.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Autobedrijf HABO vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.