Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Autobike /Automat Haaksbergen

Autobike /Automat Haaksbergen

de Greune 34, 7483PH, Haaksbergen 053-5740226 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Automat is een dynamische formule in de automotive-branche, met momenteel een 20-tal vestigingen in Nederland. Automat is doorlopend op zoek naar commerciële ondernemers met eigen initiatief.

Automat is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.

Het assortiment van Automat is in 8 groepen onderverdeeld:

Car audio, navigatie en multimedia.
Accessoires interieur.
Accessoires exterieur.
Mobiele telefonie, routeplanning en blackbox.
Autocosmetica en onderhoud.
Verlichting.
Techniek.
Gereedschap.
Minstens één keer in de maand wordt er een full colour huis-aan-huis folder verspreid in de omgeving van de vestigingen.

De inbouw en montage van auto electronica en accessoires is voor automat geen bijzaak.

Dit is onze specialiteit!

Elke automat vestiging beschikt over een professionele werkplaats waar de producten welke wij in de winkel verkopen ook gemonteerd kunnen worden. Door constant schooling en jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis die nodig is om veilig aan een moderne auto te werken. Producten welke online gekocht worden kunnen ingebouwd worden bij een vestiging bij u in de buurt. We maken hierbij gebruik van een zo genaamde Installcard een super praktisch pre paid systeem voor het inbouwen van auto elektronica.

Hoe werkt het?

Je koopt online een installcard welke overeenkomt met de inbouw die voor jouw auto nodig is (v.b autoradio inbouw, navigatie montage etc), het tarief is incl. de benodigde bekabeling en de arbeid zodat verrassingen achteraf vermeden worden. Online kun je gewoon bij een automat vestiging in de buurt een afspraak plannen. Alle automat vestigingen beschikken over de kennis welke nodig is voor een storingsvrije inbouw in een moderne auto.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autobike /Automat Haaksbergen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.