Automobielbedrijf Van Leenen

Automobielbedrijf Van Leenen

Lagosweg 3, 2622CZ, Delft 015-2614442 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij Saabspecialist Van Leenen in Delft kunnen Saabrijders al meer dan 30 jaar rekenen op vakkundige service die wordt uitgevoerd door liefhebbers. Ons werk is dan ook onze hobby! Ook voor u voegen wij graag iets toe aan het plezier dat u van uw Saab hoort te hebben. Bij ons in de werkplaats treft u Saab-liefhebbers, die perse voor dit merk hebben gekozen. En daarmee bedoelen we niet alleen het personeel, maar ook de clientèle!

Onze specialisatie is in het bijzonder onderhoud en restauratie van de niet meer 'piepjonge' Saab, bij ons ligt de nadruk op auto's met enige ervaring, van 5 jaar en ouder. Met een duidelijk zwaartepunt bij de Saab 9.3 t/m 2003 en de Saab 900

De auto's die bij de dealer als oud worden ervaren, vormen ons aandachtsgebied. Tot heel oud zelfs, wij zien het als onderdeel van ons vak om juist de oudere auto's in een goede staat houden.

Het is ons streven om de klassieke Saab op verantwoorde wijze in het verkeersbeeld te houden en u als eigenaar mobiel te laten blijven.

Wij hanteren daarbij gunstige prijzen, waardoor uw Saab op aangename wijze in goede conditie blijft. Hier draagt ons onderdelen magazijn aan bij; waar mogelijk wordt - als u dit wenst - een goed gebruikt onderdeel gemonteerd in plaats van een nieuw onderdeel.

Wij beschikken over diepgaande kennis en uiteraard de benodigde apparatuur en gereedschappen om met optimale zorg onderhoud en reparaties aan uw auto uit te voeren. Goed onderhoud zal u behoeden voor onnodige (hoge) kosten in de toekomst.

Bij een probleem kunt u bij ons rekenen op een snelle diagnose en vervolgens de juiste oplossing.

Daarnaast verzorgen wij voor u ook de APK en, mocht dat een keer nodig zijn, herstel van schade.

Gebruikt en goed.

Tenslotte treft u bij ons een aantal goede Saab occasions, uiteraard met garantie. En mocht uw Saab niet bij ons te koop zijn, dan zijn wij u graag van dienst met advisering bij aankoop van uw Saab.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Automobielbedrijf Van Leenen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.