Autorijschool Verkeersschool Anton Reus

Autorijschool Verkeersschool Anton Reus

Handelsweg 18, 1693AZ, Wervershoof 0228-581157 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - vrijdag: 20:30

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Verkeersschool Anton Reus leidt al sinds 1996 talloze cursisten op voor het rijexamen B, BE en A. Dat zoveel particulieren hun opleiding bij ons volgen heeft te maken met de wijze waarop we les geven. Elke leerling krijgt zijn eigen instructeur, die met hem/haar de opleiding doorloopt. We doen dit met de intentie de cursist zo goed mogelijk voor te bereiden op het steeds drukker wordende verkeer. We kunnen dan ook met recht trots zijn op ons goede slagings-percentage. Wij zorgen voor uitstekende instructeurs en prima instructiemateriaal. Daar ben jij tenslotte het beste mee gediend. Bel, mail of schrijf ons dan geven we graag de goede richting aan hoe je binnen een paar weken achter jouw eigen stuur kunt zitten.

Theorielessen
Wij geven cursussen van 5 theorieavonden. Ben je dan op examenniveau mag je samen met de andere van jouw cursus op examen. Ben je nog niet op examenniveau bieden wij jou de mogelijkheid om nogmaals de cursus te volgen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De theorielessen worden gegeven bij ons aan de Handelsweg 18, Wervershoof.
Theorie-examen.
Het theorie-examen wordt afgenomen bij het CBR en bestaat uit:
* 25 gevaarherkenningsvragen
* 30 vragen over de verkeersregels
* 10 verkeersinzicht vragen
Geldigheid van je theoriecertificaat is 1,5 jaar.
Je kunt jezelf opgeven voor het theorie-examen bij ons of rechtstreeks bij het CBR. www.cbr.nl
Praktijklessen.
Je krijgt voor de praktijklessen steeds dezelfde instructeur en dezelfde vaste auto. Je wordt van huis opgehaald en teruggebracht. De lessen zijn minimaal 90 minuten. Aangezien wij een fulltime rijschool zijn kunt u bij ons van 07.00 tot 21.00 uur rijden. De lessen worden per week ingedeeld, zodat je kunt oefenen op wisselende tijden en in wisselende situaties.

Tijdsduur cursussen.
Het aantal lessen dat je nodig hebt hangt af van o.a. jouw talent en inzicht. De aanvraagtijd voor het examen is niet van toepassing.

Meer Verkeersscholen in de buurt

Deze Autorijschool Verkeersschool Anton Reus vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verkeersscholen in de buurt.