Autoschade Bosselaar

Autoschade Bosselaar

Karreveld 1, 4371GA, Koudekerke 0118-551218 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autoschade Bosselaar is een schadeherstelbedrijf dat voor u klaar staat zodra u ons nodig heeft. Wij herstellen auto’s in de vorige staat, zodat u niets meer van het eventuele ongeluk ziet.

Door ons universeel richtsysteem kunnen wij zo goed als iedere auto direct richten. Wij bezitten mallen van de meeste auto's zodat u uw auto weer snel terug heeft!

Wij herstellen niet alleen autoschades, maar spuiten ook diverse producten zoals keukens, gitaren, piano’s enzovoorts.

Autoschade Bosselaar beschikt over een moderne spuit- kabine, waarin wij auto’s, keukens, muziek instrumenten en vele andere producten in gewenste kleur en effecten kunnen spuiten. Door het laten spuiten van een product ziet het er weer als nieuw uit, waardoor het weer lange tijd mee kan. Zo kunt u in kosten besparen door ipv een nieuwe keuken te kopen, de oude te laten spuiten.

De plaatwerkafdeling is bij Autoschade Bosselaar ook van groot belang. Op de plaatwerk afdeling word uw auto weer in zijn oude staat hersteld. Dit word gedaan door professionele schademonteurs, met veel ervaring in hun vak. Als het plaatwerk is hersteld of vernieuwd zal de auto naar de spuitafdeling gaan om de beschadigde lak te herstellen.

Ook beschikken wij over een richtbank om chassis schade op de exacte maten terug te zetten volgens de fabrieks gegevens.

Het is ook mogelijk om alternatieve reparaties uittevoeren zoals 2de handsonderdelen, imitatieonderdelen of uitdeuken zonderspuiten om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Focwa-Eurogarant.
Bij een Focwa-bedrijf bent u verzekerd van:

Kwaliteit.
Goed opgeleid personeel.
Optimale bedrijfsuitrusting.
Garantie op de gevoerde werkzaamheden.
Uitstekende service (Veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering.
Mocht u ondanks het feit dat FOCWA staat voor kwaliteit en professionaliteit, toch een geschil krijgen met een FOCWA-bedrijf, dan is het goed te weten dat er de ANWB-FOCWA Geschillencommissie bestaat.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschade Bosselaar vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.