Autoschade Hagen BV

Autoschade Hagen BV

Surinameweg 27, 7333PC, Apeldoorn 055-5342522 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij Autoschade Hagen staat het gemak van de klant voorop. De papieren rompslomp, al het geregel en het "missen" van de auto, over deze problemen hoeft u zich geen zorgen meer te maken, wij regelen alles voor u met de verzekeringsmaatschappijen. Wij zorgen indien nodig voor een vervangende auto die u tijdens de reparatie mag gebruiken.

Wij zijn aangewezen schadeherstelbedrijf voor alle verzekeringsmaatschappijen. De financiele afwikkeling regelen wij ook rechtstreeks voor u. Natuurlijk kunnen wij ook uw auto herstellen als de schade voor uw eigen rekening is. Vraag hiervoor naar de speciale voorwaarden, eventueel is hiervoor een financiering mogelijk.

Totaal verlies...wat is dat?

Economisch total-loss betekend dat de herstelkosten en restantwaarden bij elkaar opgeteld hoger zijn dan de dagwaarde. De restwaarde is de waarde van de auto in niet herstelde toestand en de dagwaarde is de waarde van de auto op het moment voor het ongeval.

Voorbeeld : dagwaarde is 10.000 en de herstelkosten 8.000 De restantwaarde is 3500,-. Het uit te keren bedrag van de verzekeringsmaatschappij wordt dan (dagwaarde minus restantwaarde) 6500. En omdat de herstelkosten duidenlijk hoger zijn dan 6500,- is er sprake van economisch total-loss.

Hoe kan ik schade verhalen op de tegenpartij

In alle gevallen een Europees schadeformulier invullen en de tegenpartij er op wijzen dit zo snel mogelijk op te sturen naar zijn eigen verzekeringsmaatschappij. Neem eventueel uw schadeformulier mee bij intake. Klik hier om dit formulier te downloaden...

De verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij zal afhankelijk van het schadebedrag een expert naar uw auto laten kijken. Het is verstandig om dit bij Autoschade Hagen te laten doen.

Mocht u besluiten uw auto niet te herstellen betaald u enkel de taxatiekosten, deze zullen door ons worden gecrediteerd als u later alsnog de auto ter repartie komt aanbieden.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschade Hagen BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.