Autoschade Herstel Paul Hol

Autoschade Herstel Paul Hol

Mandenmakerstraat 2, 5405BJ, Uden 0413-321100 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autoschade Herstel Paul hersteld sinds 2001 schades aan alle merken en typen auto’s. Het is een modern schadeherstel bedrijf gevestigd aan de Mandenmakerstaat in Uden. Op 1 januari 2009 zijn wij naar deze locatie verhuisd. Ons nieuwbouwpand heeft maar liefst een oppervlakte van 1000 m2. Het is een modern uitgerust pand met de uitstraling zoals wij die graag zien. Daarbij is geïnvesteerd in moderne en geavanceerde apparatuur en onze medewerkers worden vakkundig opgeleid zodat we de modernste technieken kunnen toepassen. Zo wordt er ook alles aan gedaan om de best mogelijke arbeidsomstandigheden te scheppen... wordt er steeds meer papierloos gewerkt... behoren de uitleenauto's tot de zuinigste in hun klasse...en werken we met watergedragen lakken... Toch is dit slechts een van de vele feiten waaruit blijkt, hoeveel respect Autoschade Herstel Paul Hol heeft voor mens en omgeving. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst! Ons bedrijf is een FOCWA Eurogarantbedrijf waardoor wij 4 jaar garantie geven op het schadeherstel. Hiermee staan wij als bedrijf garant voor vakkundig schadeherstel.

Een aanrijding: niemand zit erop te wachten. De klap komt vaak hard aan. Net zoals die vreselijke deuk of ontsierende kras. Maar geen paniek: de vakmensen van Autoschade Herstel Paul Hol helpen u graag weer op weg. Binnen een mum van tijd zorgen wij voor een optimaal herstel. Daarnaast profiteert u van een snelle schadeafwikkeling, uitgebreide garantie, een representatieve leenauto en service op maat. Met Autoschade Herstel Paul Hol verdwijnen uw schadezorgen als sneeuw voor de zon!

1. Schademelding
2. Expertise
3. Afdeling demontage
4. Plaatwerkerij
5. Voorbewerking
6. Spuiterij
7. Afdeling montage
8. Uitlijnen, airco vullen en storingsdiagnose
9. Wassen
10. Aflevering

In een aantal gevallen kan een schade met een moderne reparatiemethode worden hersteld. In de branche wordt dat ook wet alternatief schadeherstel genoemd.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschade Herstel Paul Hol vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.