Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Autoschade OostAmbacht

Autoschade OostAmbacht

Burgemeester G.J.F. Tijdemanstraat 9, 2631RE, Nootdorp 015-3106903 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

NOOTDORP – Bij Autoschade OostAmbacht kunnen alle soorten schades aan alle merken auto’s vakkundig worden hersteld. In de werkplaats zorgen Robert van der Ende en zijn medewerkers er voor dat uw auto weer helemaal in orde de weg op kan.
In de werkplaats van Autoschade OostAmbacht kunnen alle denkbare werkzaamheden worden uitgevoerd. Wat te denken van demonteren, het plaatwerk, auto’s richten, spuiten, ruitherstel, velgen repareren, restylen en dergelijke. “Alle schades aan de auto kunnen hier worden hersteld”, zegt van der Ende. “Zo proberen we de auto weer zo snel mogelijk op de weg te krijgen. In de tussentijd kan de klant gebruik maken van één van de in totaal vijf leenauto’s. Eventueel is er ook een leenkart, dat is natuurlijk leuk als het mooi weer is, en een leenfiets.” 

In de werkplaats werkt Robert van der Ende samen met werknemers. Zijn vrouw Cisca doet alle werkzaamheden op het kantoor. 

“Verzekeringsmaatschappijen proberen je nog wel eens naar een bepaald schadebedrijf te sturen”, zegt van der Ende. “De particulier kan echter altijd zelf beslissen waar hij naartoe gaat. Er staat wel eens een enkele uitzondering in de polisvoorwaarden. Wij werken in elk geval voor alle verzekeringsmaatschappijen.” 

Voor Autoschade OostAmbacht is het belangrijk dat de klant waar voor zijn geld krijgt. Daarom wordt er altijd kwalitatief uitstekend werk afgeleverd, met de garantievoorwaarden die de FOCWA hanteert. “We bieden een snelle en goede service”, aldus van der Ende. “Als de klant zijn auto voor bijvoorbeeld een schadereparatie komt brengen, dan krijgt hij hem ook nog eens van binnen en van buiten helemaal schoon terug. We proberen ook altijd al het papierwerk voor de klant te regelen.” 

Het bedrijf heeft klanten vanuit de hele regio. Het is overigens ook mogelijk andere zaken dan auto’s te laten spuiten, zoals keukens, binnen- en buitendeuren, fietsen, scooters, oldtimers en dergelijke.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschade OostAmbacht vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.