Autoschade- & Spuitbedrijf Ruud van Boxtel BV

Autoschade- & Spuitbedrijf Ruud van Boxtel BV

Galvaniweg 24, 5482TN, Schijndel 073-5477470 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een schadeherstel bedrijf wat de klant centraal zet, ja, we horen vaak “dat doet iedereen”. Is dat zo? Let de hersteller altijd op de belangen van het bedrijf of op uw eigen dure auto? Of loopt de hersteller vaak in de pas van opdrachtgevers en worden uw belangen wel degelijk ondergesneeuwd? Helpen zij u altijd met de juiste oplossing voor uw schade?

Wij werken met klanten, wij denken na over hun arbeidsprocessen en weten als geen ander dat autoschade zeker niet alleen het herstellen van de auto is, bedrijven verliezen productiviteit en maken kosten. Particulieren laten we niet zwemmen in het woud van regels, onvoorziene kosten en verplichtingen. Wij nemen het overgrote deel van al deze activiteiten over en proberen u schadeloosheid te verzekeren, wat al begint met het aanbieden van een uitgebreide haal- en breng service, die aansluit op huidige problematiek van werkdruk, efficentie en prioductiviteit.

Wij bieden ook de garantie dat alles volgens afspraak verloopt. Wij helpen particulieren en bedrijven met de goede keuze voor verzekeren samen met een aantal tussen personen die ook hun toegevoegde waarde willen laten zien. U wilt het allemaal zien? dat kan u bent altijd welkom en graag praten wij over de mogelijkheden die we bieden van iname tot betaling wij denken mee.

Even opsommen?

- haal- en breng service volgens gemaakte afspraken op locatie

- claimen van waardevemindering

- korte reparatie tijden

- garantie certificaat

- alleen “ORGINELE ONDERDELEN”

- adminstratieve begeleiding voor bedrijven, particulieren en tussenpersonen.

- altijd uw auto, schoon en nagekeken retour

Autoschade Ruud van Boxtel helpt ook ú, “omdat wij er dagelijks mee geconfronteerd worden”

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschade- & Spuitbedrijf Ruud van Boxtel BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.