Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Autoschadebedrijf B. Pruim BV

Autoschadebedrijf B. Pruim BV

Kruiswijk 2, 1761AR, Anna Paulowna 0223-522308 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een fullservice en onafhankelijk schadeherstelbedrijf, gevestigd op industrieterrein 'Kruiswijk' in Anna Paulowna. Ruim 35 jaar zijn we al een begrip en al die tijd in staat een uitstekende prijs/kwaliteit prestatie te bieden aan onze klanten.

Pruim herstelt zeer uiteenlopende schades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingschade. Vanzelfsprekend geldt dit voor alle merken en typen personenauto's en lichte bedrijfswagens. Door onze lange ervaring kunnen wij dus alle vormen van schadeherstel voor u uitvoeren. Met onze andere bedrijf GlasGarage Anna Paulowna (zit in hetzelfde pand als Pruim) kunnen wij alle vormen van ruitschade aan uw voertuig uitvoeren voor uw verzekering. Mede hierdoor geniet Autoschade B. Pruim BV het volste vertrouwen van vele belangrijke opdrachtgevers (zowel particuliere als zakelijke).

Vertrouwd en vakkundig
Onze certificeringen o.a. voor FOCWA Eurogarant, Schadegarant, AEGON, Unive en Top Herstel geven u bovendien de garantie dat uw kostbare voertuig in vertrouwde en vakkundige handen is! Verder kunt u bij ons terecht voor:
- Uitdeuken zonder spuiten (restylen, bijv kleine parkeerdeukjes)
- Krassen in bumpers kunnen bijgespoten worden dmv zgn spotrepair
- Schade aan uw caravan of camper
- Spuitwerk aan keukenkastjes, radiatoren, meubels etc.

Directe afwikkeling met uw verzekering en gratis vervangend vervoer gedurende herstel aan uw auto. Verder krijgt u bij ons 4 jaar FOCWA-garantie op de door ons uitgevoerde schadeherstel.

Professioneel personeel
Om dit allemaal te kunnen doen, beschikken wij - haast vanzelfsprekend - over betrouwbare vakmensen die alle kwalificaties hebben voor het voorkomende werk. Dat dit gewaardeerd wordt door onze vakbranche, blijkt wel uit het feit dat Pruim een erkend leerbedrijf in autoschade is.

Gemak en service
Wij doen er alles aan om het ongemak van een schadegeval voor u zo gemakkelijk mogelijk op te lossen. Pruim beschikt bijvoorbeeld over een eigen haal- en brengservice.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Autoschadebedrijf B. Pruim BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.