Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Autoservice Wopro

Autoservice Wopro

Westsingel 19, 7482DD, Haaksbergen 053-5722002 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

WIE ZIJN WIJ?

Autoservice Wopro is een jong en dynamisch bedrijf, waarbij u terecht kunt voor alle zaken die betrekking hebben op uw auto. Wij bieden u een volledig autoservice pakket aan, waarbij u o.a. moet denken aan:
* APK keuring
* Onderhoud en reparaties aan alle merken
* Storingsdiagnose
* Aircoservice
* Zomer- en winterbanden
* Stalen en lichtmetalen velgen
* Chip-tuning

Ons motto is het geven van een eerlijk advies en alles in het werk stellen om de kosten aan uw auto zo laag mogelijk te houden.

Met deze informatie willen we u graag meenemen voor een kijkje in de motor van een auto en u op die manier vertellen waarom bepaalde dingen zo belangrijk zijn voor uw auto en waar bijvoorbeeld de jaarlijks verplichtte APK voor staat. Ook vertellen we u wat het verschil is tussen een kleine en een grote beurt. Op deze manier komen er allerlei zaken aan bod waar u, met uw auto, mee te maken kunt krijgen.

AIRCOSERVICE

Een goed werkende airco in uw auto zorgt voor frisheid en veiligheid
Met een optimaal werkende airco in uw auto bent u verzekerd van heerlijk fris rijden, zonder de bekende klammigheid en muffe geur als gevolg van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Het draagt ook in belangrijke mate bij aan uw veiligheid, want dankzij een goede en frisse luchtcirculatie zit u stukken alerter achter uw stuur en heeft u geen last van beslagen ramen. Hierdoor hebt u altijd een frisse blik op het overige verkeer.

APK

De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring wordt uw auto beoordeeld op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uw auto wordt op een groot aantal punten gekeurd.
De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Autoservice Wopro vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.