Avilas Fit- Sauna en Beautycenter is vanaf 15 dec t/m 9 feb, net als andere niet-essentiƫle winkels, gesloten i.v.m. met de COVID lockdown.

Avilas Fit- Sauna en Beautycenter

Avilas Fit- Sauna en Beautycenter

Ermgaart van der Lekstraat 21, 2671BM, Naaldwijk 0174 640 828 Website

Openingstijden (12 apr - 18 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

zo:Sauna alleen open op de 1e zondag van de maand van 10.00 tot 14.00. De overige zondagen van de maand is het zwembad geopend op de normale openingstijden.

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag


Bedrijfsomschrijving

Avilas is een Fit Sauna en Beauty Center. De saunafaciliteiten bestaan uit een grote en een kleinere droge Finse sauna, een grote Infrarood sauna, een Turks stoombad, een koud dompelbad, een ruim warm voetenbad, een fraai zwembad van 6 bij 15 meter met twee ingebouwde whirlpools en een royale relaxruimte met bar en restaurant.
Het restaurant beschikt over een uitgebreide kaart. Aan de bar kunt u zowel alcoholvrije als alcoholische dranken nuttigen.
Daarnaast beschikken wij ook over een zonnetuin met ligbedden, een zitgedeelte en hot tub.

Bij de fitnessafdeling van Avilas traint u onder professionele begeleiding. Er wordt voor u een schema gemaakt, afgestemd op uw persoonlijke doel. Is uw persoonlijke wens gewicht verliezen, slanker worden, fitter voelen, het uithoudingsvermogen verbeteren, het figuur verbeteren, sterker worden of meer spiermassa? Uw schema kan aan elke wens worden aangepast. Ook kunnen er een aantal tests worden uitgevoerd. Te denken is dan aan conditietests, het meten van gewicht en het meten van vetpercentage.

Het behaalde resultaat is afhankelijk van de volgende factoren; regelmatig komen, motivatie tijdens je training en het variƫren van het trainingsschema. U kunt uw eigen trainingstijden bepalen en bent bij ons van harte welkom van maandag tot en met zondag.
Fitness is in grote lijnen onder te verdelen in twee delen: Fitness en cardiofitness.

Ons centrum biedt ook een aantal zwemactiviteiten aan in een zwembad van 6 bij 15 meter met een constante temperatuur van 32 graden. De activiteiten bestaan uit aqua-fitness, therapeutisch zwemmen en vrij zwemmen.
Bij Fit Sauna Beauty Center Avilas neemt de beautydag een heel bijzondere plaats in. De beautydag begint met een vers kopje koffie of thee met gebak. U krijgt op deze dag een programmakaartje waarop vermeld staat op welke tijdstippen uw behandelingen gepland zijn. Uw gastvrouw neemt het programma met u door en verzorgt een rondleiding door het gebouw.

Meer Beautycentra en Sauna's in de buurt

Deze Avilas Fit- Sauna en Beautycenter vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Beautycentra en Sauna's in de buurt.