BOP Peeters Bouw- en Onderhoudsbedrijf

BOP Peeters Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Crommentuijnstraat 51, 5964NL, Meterik 077-3987779 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Wij zijn een klein bouwbedrijf dat hoofdzakelijk werkzaamheden uitvoert in de particuliere en zakelijke bouwsector.

Persoonlijk contact en aandacht voor de opdrachtgever(s) en een correcte uitvoering van de werkzaamheden, vinden we erg belangrijk.

Samen met u bespreken wij uw wensen en geven we u advies. Hierbij kunt u denken aan advies over materialen, budget en tijdsplanning.

U ontvangt van ons een duidelijke offerte zodat u kunt zien waar de kosten van uw bouwwerkzaamheden uit bestaan.

Indien u de verbouwing gedeeltelijk zelf wilt uitvoeren, dan is dit geen probleem. Wij willen u hierbij graag adviseren.

Werkzaamheden.
De verbouwing van een woonhuis, badkamer, keuken, aanbouw van een serre, verdieping of een garage is een gebeuren dat aanzienlijk in kan grijpen in het levenspatroon van u als bewoner. Bouw en Onderhoudsbedrijf Peeters denkt voor en tijdens de verbouwing met u mee. Indien u wenst kunt u zelf werkzaamheden verrichten om zo de kosten te drukken.

Verbouw
Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt, maar u ervaart ook het vakmanschap en enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren. We verzorgen voor u de planning en de uitvoering, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen.

Renovatie
Renovatie draagt veelal bij aan een belangrijke verbetering van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer, of het vervangen van lood en voegwerk. Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, vooral als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. De overlast dient tot een minimum beperkt te blijven en van zo kort mogelijke duur te zijn. Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van het pand. Tijdens renovatie is het vaak van belang om in het werk, een vakkundige oplossing te zoeken, voor onverwacht optredende problemen.

Meer Aannemers in de buurt

Deze BOP Peeters Bouw- en Onderhoudsbedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.