Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad

Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad

Badweg 1, 7944HJ, Meppel 0522-251002 Website

Openingstijden (24 jul - 30 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - woensdag: 20:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Subtropische Zwembad Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke accommodatie voor zwemplezier, kindgerichte zwemlessen, aqua-sporten, solarium / zonnebanksudio en saunaplein.

Hét sfeervolle zwembad met binnenbaden, buitenbaden en speeltuin is bij uitstek geschikt voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool. Dé topper is de interactieve Mosquito Slide glijbaan, je actiefoto daarvan kun je via de tablets doorsturen naar je mailbox. Verder is het gethematiseerde wildlands jungle kinderbad uniek.

Een blikvanger buiten is de grote kleurige speeltuin met air-trampoline en voetbal arena op het veld!

In en om de hele accommodatie kan je gebruik maken van gratis Wifi.

Zwembad Bad Hesselingen is een zeer innovatief zwembad die ook al vele prijzen heeft gewonnen. Zo heeft Bad Hesselingen in 2014 de ANWB prijs gewonnen voor de meeste innovatieve attractie 2014 in 2015 en 2016 is Bad Hesselingen "ZWEMBAD VAN HET JAAR"geworden, gekozen voor publiek en vakjury.

Er is een zonnebankstudio met twee ruime cabines, elk met het nieuwste type solarium en een douches,
Het saunaplein is apart van het zwembad gelegen en heeft een eigen entree. Gebruik van het zwembad zit bij de sauna-entree inbegrepen.

Zwembad Bad Hesselingen is toonaangevend in de regio op het terrein van zwemlessen. De zwemlessen worden volgens het kindvriendelijke Easy Swim lesmethode gegeven. Deze lesmethode is gericht op de intrinsieke motivatie van jonge kinderen en biedt veel leerplezier. De lessen zijn 1 x per week 50 minuten op zes verschillende dagen per week, er kan per periode of all-in-betaald worden. Tevens zijn er één op één ondersteunende lessen voor kinderen van een PGB.

Bijzonder (achter de schermen) is de duurzame en milieuvriendelijke manier waarop er met energie en water
wordt omgegaan. Zo heeft het bad een eigen waterbron aangelegd en heeft een zoutelektrolyse systeem.

Meer Zwembaden en zwemscholen in de buurt

Deze Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zwembaden en zwemscholen in de buurt.