Baggerman Den Haag

Baggerman Den Haag

Rotterdamsestraat 57, 2586GH, Den Haag 070-3060502 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Baggerman bestaat al sinds 1792, u bent dus verzekerd van een professionele en efficiënte aanpak.
Baggerman Den Haag is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB. Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de veegwerkzaamheden een veegcertificaat voor de verzekering verstrekken. De geldigheidsduur van dit veegcertificaat is 1 jaar na datum uitvoering veegwerk. Tevens houden wij in onze administratie een kopie van dit veegcertificaat. Zodra wij u in ons bestand hebben opgenomen, attenderen wij u automatisch wanneer uw schoorsteen aan een veegbeurt toe is. Een veilig gevoel. Hebt u problemen met uw schoorsteen of hebt u vragen over onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij dienen u graag van advies.

Ons bedrijf houdt zich niet alleen bezig met alle voorkomende werkzaamheden voor het onderhoud van uw schoorsteen en/of dak maar wij leveren en installeren ook de nieuwste HR, VR en HR++ combiketels,
of u nu een geyser voor de keuken zoekt, een moederhaard voor de woonkamer of een totaal oplossing, wij kunnen u geheel vrijblijvend van alle informatie voorzien. Kijkt u verder op onze website voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een montage en onderhoudbedrijf met jaren ervaring in het plaatsen en onderhouden van CV / verwarmings ketels dan bent u bij Baggerman Den Haag op het goede adres. Wij staan bekend om het gedegen werk wat wij leveren en dat tegen een eerlijke prijs. Op afspraak komen wij langs en geven u advies en bieden u vrijblijvend een offerte.

Jaarlijks goed onderhoud aan uw cv-ketel zorgt niet alleen voor een langere levensduur, het zorgt er ook voor dat u zuiniger stookt, en u voorkomt er de meest voorkomende storingen mee.
Met een abonnement bij ons bent u verzekerd van hulp als er onverhoopt toch een storing mocht optreden.

U kunt ook een jaarlijks abonnement afsluiten voor het reinigen van uw schoorsteen.