Bakkerij Van Dongen

Bakkerij Van Dongen

Stationslaan 47, 8071CK, Nunspeet 0341-278080 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 50 jaar is Bakkerij van Dongen het adres van Noordwest Veluwe op het gebied van ambachtelijk brood, banketproducten en ook voor chocolade artikelen.

Voor particulier en bedrijf staan wij bekend om ons persoonlijk contact en deskundig advies. Onze producten worden dagelijks vers bereid met uitsluitend A-producten.

Naast ons reguliere bakkers assortiment met meer dan 30 soorten brood, met als specialiteit ons desembrood, hebben wij ook een ontbijtservice en een partyservice oftewel catering. Of u nu een ontbijtmand nodig heeft, of op zoek bent naar een goede leverancier voor lunchbuffetten, wij zijn u graag van dienst.

Ook in onze chocolaterie worden al onze chocoladeproducten op ambachtelijke wijze bereid. Een groot assortiment van luxe bonbons, die ook op verzoek gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld bedrijfslogo's of custom-made figuren.

Op het gebied van taarten zijn wij erg veelzijdig. Ook hiervoor geldt dat we onze taarten en vlaaien met zorg en A-producten maken. En ook hiervoor kunnen we taarten maken op uw wensen afgestemd. Logo taarten, foto taarten en uiteraard ook bruidstaarten worden in grote getalen bij ons afgenomen. Bedrijven die deze als relatiegeschenk willen geven aan klanten, bruidsparen die een mooie bruidstaart wensen of voor speciale verjaardagstaarten, u bent bij ons aan het juiste adres.

Als luxe banketbakker kunnen wij verse taarten, moorkoppen, tompouces, gebakjes, kwarkpunten, cakes, koekjes, saucijzenbroodjes, gevulde koeken, uddelermeertjes, en nog veel meer leveren.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een bakkerij voor uw dagelijks brood, een chocolaterie voor de lekkerste bonbons, een banketbakker voor lekkernijen of een cateraar voor uw buffetten: VAN DONGEN

Meer Bakker en Broodjes in de buurt

Deze Bakkerij Van Dongen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bakker en Broodjes in de buurt.