Bakkerij Voortman

Bakkerij Voortman

Meester Werkmanstraat 2, 7443SC, Nijverdal 0548-610724 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Sinds oktober 1997 heeft de firma Voortman weer besloten een winkel te openen, en wel in het hartje van Nijverdal. De winkel bevindt zich aan de Grotestraat 178a.

In het jaar 2003 is de winkel verhuist naar een paar panden verderop, zodat er begonnen kon worden aan de bouw van een nieuwe winkel. In 2004 is de nieuwe winkel opgeleverd en het resultaat is prachtig geworden!

Sinds de opening van de nieuwe winkel is het assortiment harde broodjes sterk uitgebreid. Om de klanten nog sneller te kunnen bedienen heeft bakkerij Voortman er voor gekozen om een groot gedeelte van de producten door middel van zelfservice aan te bieden.

Hierdoor kunnen de klanten op hun gemak kiezen welke producten ze willen hebben.

Voorkom lange wachttijden en geef uw bestelling alvast aan ons door. Dit kan telefonisch maar dit kan natuurlijk ook via ons nieuwe bestelformulier op internet!
Aan alles is gedacht bij de inrichting van de nieuwe winkel! Zelfs aan de kinderen. Speciaal voor de kinderen hebben wij een leuk speelhoekje ingericht.

Broden.

Ons assortiment broden bestaat uit onder andere: witbrood, tarwebrood, grof volkoren, fijn volkoren, Hulsensgoud volkoren en Weitebrood. Wilt u een vloerbrood met sesam, maanzaad of tijger? Alles is mogelijk bij Bakkerij Voortman.
Wist u dat wij elke week een broodje van de week in de aanbieding hebben? Elke week ontwikkeld Bakkerij Voortman namelijk een nieuwe broodje zodat er steeds een nieuw broodje in het assortiment zit. Wees er dus wel snel bij, want het broodje van de week wordt 1 week later alweer vervangen door een andere!

Gevuld brood.

Onze specialiteit is natuurlijk het bakken van krenten en rozijnenwegges. Krenten en rozijnenwegges kunnen bij ons in diverse maten besteld worden en daarnaast kunnen er ook plakken krenten en rozijnenwegge besteld worden.

U kunt natuurlijk ook krentenwegge bestellen voor vrienden of familie ter gelegenheid van bijvoorbeeld: een geboorte, een verjaardag of een jubileum.

Meer Bakker en Broodjes in de buurt

Deze Bakkerij Voortman vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bakker en Broodjes in de buurt.