Bandenservice Noorderkade BV

Bandenservice Noorderkade BV

Berenkoog 6 8, 1822BJ, Alkmaar 072-5126124 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bandenservice Noorderkade is een specialistisch bandenservice-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten banden, maar ook voor uitlaten, accu's, schokdempers, verlagingsets en velgen. Wat ons als bedrijf onderscheidt van een Fast-Fitter is dat wij echt gespecialiseerd zijn in het leveren en monteren van de voorgenoemde produkten. Voor u als klant biedt dat het voordeel dat wij specialistische apparatuur bezitten, zodat uw materiaal altijd met de grootste zorg wordt behandeld. Tot slot hebben wij gediplomeerd technisch personeel in dienst die verschillende branche-technische opleidingen hebben genoten. Een garantie voor levering van een goede kwaliteit.

Door ons lidmaatschap van de VACO kunnen wij deze zaken allemaal garanderen. Tevens doen wij mee aan de VACO Erkenningsregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat bandenservice-bedrijven een beoordeling krijgen en dus nog meer kwaliteit aan de klant moeten kunnen bieden.

Kwaliteitsbanden.
Bent u ook toe aan nieuwe autobanden? Kom direct langs bij Bandenservice Noorderkade. Onze ervaren specialisten geven u het beste advies. En altijd voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Wij monteren uitsluitend kwaliteitsbanden met E-keurmerk. Alle bekende merken en gangbare typen zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals Michelin, Pirelli, Continental en Bridgestone. Zonder afspraak kunt u bij ons gewoon binnenlopen. Mocht u toch liever een afspraak maken, ook dit is geen probleem.

Bent u ook toe aan nieuwe autobanden? Kom direct langs bij Bandenservice Noorderkade. Onze ervaren specialisten geven u het beste advies. En altijd voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Wij monteren uitsluitend kwaliteitsbanden met E-keurmerk. Alle bekende merken en gangbare typen zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals Michelin, Pirelli, Continental en Bridgestone.

Zonder afspraak kunt u bij ons gewoon binnenlopen.

Mocht u toch liever een afspraak maken, ook dit is geen probleem.

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Bandenservice Noorderkade BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.