Bathoorn Schadenet Autoschade

Bathoorn Schadenet Autoschade

Dwazziewegen 9, 9301ZR, Roden 050-5016498 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Schadenet Bathoorn

Bathoorn autoschade richt zich op het herstel van schades aan personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Allround schadebedrijf

Wij zijn een allround zelfstandig schadebedrijf. Verder werken wij samen met een aantal dealerbedrijven in de regio. Vrije garages, dus niet gebonden aan een merk, behoren ook tot onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn particulieren en fleetowners twee belangrijke doelgroepen. Onze franchiseorganisatie, Schadenet, zorgt voor contracten met landelijke opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen.

Schade afhandeling

Stel u komt met uw auto met schade langsde kant van de weg te staan. Te allen tijde, 7 dagen per week 24 uur per dag, kunt u dan met Bathoorn contact opnemen. Wij zorgen ervoor dat de schadeauto wordt opgehaald. Als er niet meer in de auto te rijden is, bieden wij direct een vervangende auto aan. Is de auto nog in rijdende staat dan maken wij eerst een schadecalculatie. Wij leggen de schade digitaal vast op beeld en sturende foto`s samen met de calculatie naar de verzekeraar. Bij akkoord maken wij een afspraak voor reparatie met de klant. Kortom een complete en snelle afwikkeling van uw schadegeval.

Reparatietechnieken

Gemiddeld repareren wij 45 auto`s per week. Grofweg bestaat het reparatie traject uit
zeven fasen. Calculatie, demontage, plaatwerk, voorbewerken, spuiten, montage en afleveringsklaar maken. Wij beschikken daartoe over een modern geoutilleerde werkplaats met twee spuitcabines en een mengkamer. Sinds een aantal jaar werken wij met een aantal alternatieve reparatie- technieken. Bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, kunststofreparatie, dashboardreparatie, ruitreparatie (en vervanging).

FOCWA

Wij zijn lid van de FOCWA hetgeen betekend dat er op uitgevoerde werkzaamheden een garantie geldt van 2 jaar. Sinds 1997 zijn wij gecertificeerd voor de KZS norm. In 1998 zijn wij overgegaan op watergedragen autolak van Spies Hecker.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze Bathoorn Schadenet Autoschade vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.