Beeld- & Steenhouwersatelier Joop Utens

Beeld- & Steenhouwersatelier Joop Utens

Loperweg 32, 6101AE, Echt 0475-486560 Website

Openingstijden (17 apr - 23 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij geven vorm aan visie

Ideeën gestalte geven. Dat maakt ons vak zo boeiend. Met onze vakkennis en slagvaardigheid optimaliseren wij de uitvoering van uw ideeën.

Uitstekende reputatie
Beeld- en Steenhouwers atelier Joop Utens heeft in de loop der jaren een meer dan uitstekende reputatie opgebouwd op het uitgestrekte gebied van natuursteen. Gevestigd in Echt zijn wij al twee generaties actief voor tal van tevreden opdrachtgevers. De liefde voor het vak is van vader Joop op zoon Michel overgedragen. We zijn uitgegroeid tot een slagvaardige organisatie waarbij ‘dicht bij de klant’ en ‘dienstverlening op maat’ sleutelbegrippen zijn.

Specialist in veelzijdigheid
Natuursteen is een zeer specifiek product dat kennis, ervaring en technische vaardigheid vereist. Beeld- en Steenhouwers atelier Joop Utens is van huis uit een specialist. In ons eigen atelier kunnen wij voor u ieder gewenst object of ontwerp vervaardigen in alle steensoorten. Voor iedere opdracht, groot en klein hebben wij een oplossing op maat. Wij zijn een kleinschalige cliëntgericht werkende organisatie die vakmanschap en flexibiliteit koppelt aan een persoonlijke benadering. Dat vakmanschap uit zich ook in onze manier van werken. Als specialist in veelzijdigheid weten wij het handmatig bewerken van natuursteen te combineren met de technische mogelijkheden van ons goed geoutilleerde machinepark. Wat u wensen ook zijn, wij maken het graag en goed voor u. Fijnzinnig, artistiek, robuust; alles wat zich beweegt tussen kunst en techniek realiseren wij. Zo vervaardigen wij ondermeer ‘zwevende’ trappen, altaren, exclusieve deuromlijstingen, fonteinen en sokkels. Wij verrichten restauratie werkzaamheden in de breedste zin en ook voor het mede realiseren of slechts alleen plaatsen van kunstwerken draaien wij onze hand niet om. Kortom, specifieke en specialistische werken die u mag verwachten van mensen met bevlogenheid en passie voor hun vak dat zich uit in hoge kwaliteit.

Meer Bouwmaterialen en machines in de buurt

Deze Beeld- & Steenhouwersatelier Joop Utens vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwmaterialen en machines in de buurt.