Beerepoot Automatisering B.V.

Beerepoot Automatisering B.V.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5, 1625NV, Hoorn 0229-768768 Website

Openingstijden (28 sep - 4 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Voor velen al jaren een begrip, voor anderen een eerste kennismaking: Beerepoot Automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van IT infrastructuren, zowel op uw eigen locatie, via Cloud-oplossingen, of een combinatie van deze twee.

Wij gebruiken al jaren lang de begrippen “Regionaal, Vakbekwaam en Betrouwbaar”. Deze termen weerspiegelen wie we zijn, wat we doen en hoe wij als IT partner gezien worden.

Regionaal:
Als regionale IT partner behartigen wij de belangen van ondernemers in de regio West-Friesland en Alkmaar op het gebied van IT infrastructuur en informatiebeveiliging in de ruimste zin van het woord. Met op maat gemaakte IT oplossingen en hoogwaardige technologie kunnen wij uw bedrijfscontinuïteit waarborgen, onze beschikbaarheid en gesprekskwaliteit garanderen.

Vakbekwaam:
Beerepoot Automatisering heeft kennis & kwaliteit al jaren lang hoog in het vaandel staan. Onze procedures, richtlijnen en uitgewerkte standaarden maken het mogelijk om altijd betrouwbare kwaliteit te kunnen leveren. Om dit te kunnen waarborgen, zijn wij in 2018 ISO 27001 gecertificeerd, dé internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Wij werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming en hebben speciaal opgeleide medewerkers in dienst voor dienstverlening op het gebied van privacy, AVG/GDPR en cybersecurity. Voor veel organisaties betekent dit een uitkomst om te voldoen aan de complexe wet- en regelgeving. Hierbij houden we rekening met uw bedrijf en bedrijfscultuur en komt het regionale karakter weer om de hoek kijken.

Betrouwbaar:
Wij zien onszelf als een betrokken, onafhankelijke en betrouwbare IT partner waarbij we aansturen op kwalitatieve gesprekken over IT en IT beleid. Wij wijzen uw op de mogelijkheden en eventuele valkuilen om uiteindelijk een oplossing aan te bieden waar u 100% op kunt vertrouwen.

Wij zijn Beerepoot Automatisering, hopelijk binnenkort uw stabiele factor in uw onderneming!

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Beerepoot Automatisering B.V. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.