Berg Vleeshandel BV P C van den

Berg Vleeshandel BV P C van den

Bonegraafseweg 4 B, 6669MH, Dodewaard 0488-410530 Website

Openingstijden (15 Jul - 21 Jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Vleeshandel P. van den Berg is een vleesgroothandel gericht op slagerij, worstmakerij en groothandel. Wij bieden een kwalitatief hoogstaand assortiment aan op het gebied van rund-en varkensvlees. Hierbij staan de versheid en de eerlijkheid van het product hoog in het vaandel.

Ons rund- en varkensvlees biedt de mogelijkheid te onderscheiden van de massa. In deze tijd is een verantwoord en eerlijk voedingspatroon een trend. Ons vlees sluit hier perfect op aan.

De kwaliteit van ons vlees kent een geschiedenis. Kennis van herkomst is daarom essentieel om de kwaliteitsbelofte te kunnen leveren. Ook vinden wij het welzijn van onze dieren erg belangrijk. Hierdoor kunnen wij klanten garanderen dat ons vlees de beste keuze is.

Pork Best en Beef Best: Alleen producten die aan hoge eisen voldoen, verdienen het predicaat Pork Best (varkensvlees) of Beef Best (rundvlees). We werken daarvoor samen met een klein aantal, zorgvuldig geselecteerde boerderijen in Nederland. Op deze bedrijven hebben de dieren een goed leven en krijgen hun gezondheid en welzijn veel aandacht. Omdat de dieren precies de goede voeding krijgen, is hun vlees mals en smaakvol.

Pork Best en Beef Best zijn merken van Vleeshandel P. van den Berg uit Dodewaard. Al jarenlang hebben wij een voorliefde voor vlees van luxe vee. We zijn nauw betrokken bij het fokken van varkens en runderen en bezoeken wekelijks de boerderijen. In alle opzichten leggen we de lat hoog.

Ons bedrijf werkt volgens de normen van de wereld standaard voor voedselveiligheid, BRC 7. Wij zijn hiervoor AA status gecertificeerd. Hierdoor hebben we een vast efficiënt en hygiënisch procedé van vleesverwerking ontwikkeld. Deze wordt gewaarborgd door verschillende controle processen.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Berg Vleeshandel BV P C van den vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.