Berg Westmaas Aannemingsbedrijf BV vd

Berg Westmaas Aannemingsbedrijf BV vd

Nijverheidsweg 30, 3274KJ, Heinenoord 0186-605100 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De werkzaamheden van Aannemingsbedrijf van den Berg Westmaas B.V. bestaan voornamelijk uit bestratingswerkzaamheden. Daarnaast worden er ook grondwerk- en rioleringswerkzaamheden uitgevoerd.

De opdrachten worden uitgevoerd voor:
Gemeenten, Woningbouwverenigingen, Scholen, Bedrijven en Particulieren.

Werkzaamheden

BESTRATINGEN:

Onze bestratingswerkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het compleet herbestraten van wijken binnen het werkgebied. Daarnaast verzorgen wij de aanleg van nieuwe parkeerplaatsen bij winkels en bedrijven. Ook het herstraten van schoolpleinen en inrichting hiervan zoals plaatsen speeltoestellen met als ondergrond rubbertegels, meubilair, fietsoverkapping en fietsklemmen voeren wij uit. Kleinschalig onderhoud aan straten en wegen behoort tot onze dagelijkse activiteiten, evenals werkzaamheden op het gebied van verkeersvoorzieningen en veiligheid.

MACHINAAL STRATEN:

Met ingang van 01-01-2010 zijn de normen voor handmatig straten veranderd. Machinaal straten wordt in principe verplicht voor alle straatwerkzaamheden. Door deze werkmethode wordt de fysieke belasting van de straatmaker aanzienlijk verminderd.

GRONDWERK:

Voor de nieuw aan te leggen bestrating voeren wij al het grondwerk uit in eigen beheer met eigen machines.

RIOLERINGEN:

De rioleringswerkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het leggen van PVC-rioleringen tot r.400, het maken van huis- en kolkaansluitingen en het onderhoud hiervan.

Wij zijn VCA* gecertificeerd, lid van OBN en een “erkend bestratingsbedrijf” volgens de normen die de Stichting Erkenning voor het bestratingsbedrijf sinds 1 januari 1993 hanteert. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf van Fundeon.

Meer Bestratingen in de buurt

Deze Berg Westmaas Aannemingsbedrijf BV vd vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bestratingen in de buurt.