Berntsen Mulder Advocaten Letselschade

Berntsen Mulder Advocaten Letselschade

Wilhelminalaan 12, 2405ED, Alphen aan den Rijn 0172-424172 Website

Openingstijden (19 feb - 25 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wanneer u schade (kosten) heeft als gevolg van een verkeersongeval, een medische fout of een bedrijfsongeval, wordt dat letselschade genoemd. Berntsen Mulder Advocaten is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken.

Wij staan u graag bij om uw belangen optimaal te behartigen.

Landelijk gezien is onze letselschadeafdeling een grote speler. Op deze afdeling werken zowel gespecialiseerde letselschadeadvocaten als zeer ervaren letselschadejuristen. Komen wij er met de verzekeraar niet uit en moeten wij de gang naar de rechter maken, dan kan een van onze advocaten uw zaak direct aan de rechter voorleggen. U bent daarmee verzekerd van een goede en snelle behandeling van uw zaak.

Wat kost een letselschadezaak?

Wanneer wij uw belangen behartigen in een letselschadezaak, kost dat u in veel gevallen niets. De Nederlandse wet bepaalt namelijk dat de persoon die aansprakelijk is voor een ongeval, moet opdraaien voor de kosten. Deze aansprakelijke partij, of meestal de verzekeraar van de aansprakelijke partij, moet daarom in beginsel onze kosten vergoeden. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken en kunt zich volledig richten op uw herstel. Wanneer u hier meer over wil weten, schroom niet en neem contact met ons op.

Keurmerk
Berntsen Mulder Advocaten mag zich sinds 2008 houder noemen van het keurmerk van de Stichting Keurmerk Letselschade. Wij zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit keurmerk, in samenwerking met onder meer Slachtofferhulp Nederland. Slachtofferhulp Nederland raadt slachtoffers aan om alleen in zee te gaan met kantoren die het keurmerk dragen.

Wij zijn tevens aangesloten bij de Vereniging Nationale Letselschade Experts (NLE). U bent dus in alle opzichten verzekerd van onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand.

Wij kunnen u kosteloos en vrijblijvend verdere informatie verstrekken. Bel gerust met een van onze juristen of advocaten.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Berntsen Mulder Advocaten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.