Beste Hypotheekadvies

Beste Hypotheekadvies

Schaepmanstraat 16 A, 9645HD, Veendam 0598-446330 Website

Openingstijden ( 1 jun - 7 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Aanvullende informatie

ma t/m vr:na kantoortijden afspraak mogelijk

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het financiële adviesbureau die met u mee denkt!
Beste hypotheekadvies is het financiële adviesbureau die bij haar advies rekening houdt met uw persoonlijke situatie, wensen en de toekomst. Een analyse van uw profiel is de basis voor een gedegen advies. Bij het maken van een voorstel op maat proberen we samen met u een inventarisatie te maken van uw huidige situatie, uw wensen op korte en lange termijn en de mogelijkheden. Daarnaast nemen we de tijd om u stapsgewijs zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden. Het opbouwen van langdurige relaties met onze cliënten op basis van deskundigheid, onafhankelijkheid en vertrouwen heeft de hoogste prioriteit.

Wie zijn wij?
Beste Hypotheekadvies is een gerenommeerde assurantie tussenpersoon die adviseert en bemiddelt in verzekeringen , hypotheken en leningen. Met een team van ervaren erkende hypotheekadviseurs zijn we sinds 1999 een actieve speler op de hypotheekmarkt. We proberen ons onafhankelijkheid te waarborgen door met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen samen te werken.
Rekening houdend met de mogelijkheden en wensen van onze cliënten proberen we doorgaans de meest voordelige producten aan te bieden. Ons advies is geheel vrijblijvend. Wij genereren onze inkomsten gedeeltelijk uit de afgesloten producten in de vorm van provisie afkomstig van de maatschappijen. Ook kunnen echter "niet-klanten" tegen een vergoeding voor een ‘second opinion' bij ons terecht. In zo een geval bekijken we of de geadviseerde producten bij de wensen en risicoprofiel van de klant aansluiten, het advies marktconform en geheel in het kader van de wet financiële diensten is uitgevoerd.

Door onszelf constant te ontwikkelen en uiterst flexibel op te stellen proberen we een breed segment te bedienen. In vele gevallen kunnen we ook zelfstandigen en klanten met een lichte negatieve BKR codering behulpzaam zijn. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en het kantoor elk werkdag van 09.00h tot 17.30h geopend.

Meer Hypotheken in de buurt

Deze Beste Hypotheekadvies vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hypotheken in de buurt.