Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Betonboringen Hans Janssen

Betonboringen Hans Janssen

Business Park Stein 110, 6181MA, Elsloo 046-4336648 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De fundamenten van Hans Janssen zijn gelegd in oktober 1996.

In ruim 18 jaar tijd heeft het eenmansbedrijfje waarmee werd gestart zich ontwikkeld tot een zeer gespecialiseerd betonboorbedrijf waarbij de werkzaamheden zich richten op betonboor, zaag- en kapwerk in beton, steen en asfalt.

Het steeds vaker ingeschakeld worden op grotere en complexere werken zorgde voor een dusdanige snelle groei dat de garage aan de Raadhuisstraat van waaruit werd gewerkt, in augustus 2002 werd verruild voor een nieuw pand op het Business Park Stein te Elsloo.

In het voorjaar van 2000 hebben wij het VCA certificaat gehaald waarmee wij als onderneming willen laten zien dat veiligheid, gezondheid en milieu bij ons hoog in het vaandel staat.

Bovendien streven we daarmee naar continue verbetering op deze gebieden.

Wij houden onze service in de GATEN !!!

Boren
De techniek van boren met diamant wordt toegepast waar nauwkeurige en ronde sparingen worden vereist in alle soorten gewapend beton, steenachtige materialen, asfalt en natuursteen. Voor het boren van gaten tot een diameter van 1200 mm zijn diamantboren op voorraad. Indien grotere ronde sparingen gewenst zijn wordt dit met een draadzaagmachine gedaan.

Ter preventie van water- en stofoverlast wordt, indien wenselijk, gebruik gemaakt van een waterzuiger, de zogenaamde slurry-slup, of stofarm geboord.

Algemene toepassingen:
Boren t.b.v. wasemkap, wasdroger, spots in plafond, ventilatiekokers, luchtkanalen, doorvoering voor kabels en leidingen, milieutechnische analyses, ankers en stekeinden.

Zagen
Voor zaagwerk wordt gebruik gemaakt van verschillende toepasbare technieken zoals de handzaagmachine, de vloer- en wandzaag en de kabelzaag.

Algemene toepassingen:

Zagen t.b.v. raam en deursparingen

Zaagwerk t.b.v. liftinstallaties

Zagen in vloeren en balken voor bijv. sloop

Zaagwerk in asfalt t.b.v. wegenbouw

Zaagwerk t.b.v. dilitatievoegen of voegen met een vellingkantje

Meer Aannemers in de buurt

Deze Betonboringen Hans Janssen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.