Biesma Computer Service

Biesma Computer Service

Betuwe 18, 9405JJ, Assen 0592-398199 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Biesma Computerservice zorgt dat u snel weer kunt werken

Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. ’s Ochtends bij het ontbijt checken we onze mail, we zoeken nog even de snelste route op of kopen net op tijd een verjaardagscadeau. Des te vervelender dus, als de computer niet meer naar behoren werkt. Bel in die gevallen Biesma Computerservice: 0592 - 398 199. We komen naar u toe voor computerreparaties in Assen en omstreken, zodat u snel weer aan het werk kunt.

Met ruim 30 jaar ervaring in de computerbranche is Biesma Computerservice uw eerste hulp bij opstartproblemen. Wilt u als ondernemer een compleet ict-netwerk laten aanleggen, of krijgt u de iPad thuis niet aangesloten op internet? Voor grote én kleine problemen komen we graag naar u toe. In en rondom Assen rekenen wij geen voorrijkosten.

Wij kiezen geen kant in de strijd tussen Windows, Android en Apple: alle computers, laptops en tablets repareren we snel en deskundig. Ook voor onderhoud of advies over de aanleg van een ict-netwerk schakelt u Biesma Computerservice in.

Rudy Biesma was altijd al gek op computers. Na studies scheikunde en computertechnologie deed hij jarenlang ervaring op in de automatisering. In 2005 begon hij als zzp’er met Biesma Computerservice.

‘Ik houd me bezig met alles wat bij de computer komt kijken, voor bedrijven en particulieren.’ Rudy levert hard- en software, maar zorgt ook voor de installatie en het systeembeheer: ‘Ik noem mezelf meer een computermonteur. Van laptop tot pc en van server tot werkstation. Ook voor aanpalende apparatuur (zoals telefonie) draag ik oplossingen aan. Ik zorg voor klantspecifieke oplossingen en continuïteit.’

Biesma Computerservice werkt vooral in Drenthe, maar ook klanten in Leeuwarden, Groningen, Emmen en Zwolle rekenen op Rudy.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Biesma Computer Service vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.