Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Bleekman Beek BV

Bleekman Beek BV

Didamseweg 31, 7037DJ, Beek 0316-531476 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bleekman Beek BV is specialist op het gebied van zand, grind, grond, (sier-)bestrating en split en wij bieden een veelzijdig assortiment hierin aan. Wij leveren onze producten en diensten aan bedrijven (aannemers, wegenbouwers, hoveniers, bestratings- bedrijven, enz.) én particulieren. Wij leveren in de gemeente Montferland (o.a. Beek, Didam, ’s-Heerenberg, Zeddam, Azewijn, Braamt, Kilder, Stokkum) en omliggende plaatsen als Zevenaar, Duiven, Westervoort, gemeente Rijnwaarden, Doetinchem, Oude IJsselstreek en gemeente Bronckhorst. Voor leveringen buiten dit gebied kunt u altijd bellen naar 0316-531476.

Bleekman Beek B.V. is een officiële Steenplaza® vestiging geworden. Dit betekent dat wij u een exclusieve sierbestrating collectie kunnen aanbieden. Deze is alleen verkrijgbaar in een Steenplaza® vestiging.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar. De oorspronkelijke inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel dateert uit 1968, en stond op naam van “Derksen Transport Beek”. De firma stond in de volksmond bekend als “Jan Zand”. Handelswaar: zand en grind en het bijbehorende transport met kippers. In verband met het ontbreken van een opvolger is het bedrijf per 1 februari 1995 overgenomen door John en Nancy Bleekman. De naam “Derksen Transport Beek” is inmiddels veranderd in “Bleekman Beek B.V.” .

Destijds was de firma gevestigd aan de Sint Jansgildestraat in Beek. Men beschikte over 3 vrachtauto’s en een shovel. In de wagenloods was een kleine ruimte die dienst deed als kantoor, spreekkamer, verkoopruimte én kantine! Buiten was er plek voor de opslag van het zand en grind. Inmiddels zijn we verhuisd naar een ruimere locatie aan de Didamseweg 31 op Industrieterrein Matjeskolk (Beek gemeente Montferland).
Wij beschikken over een opslagterrein van ca. 5.000 m2 dat de mogelijkheid biedt om meer voorraad aan te leggen van o.a. diverse soorten split en zand.
Ook hebben we showrekken staan waarop het sierbestrating assortiment te bekijken is.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Bleekman Beek BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.