Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Bleijenberg Kitwerken

Bleijenberg Kitwerken

Sweelincklaan 28, 2394GP, Hazerswoude-Rijndijk 071-3415102 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bleijenberg Kitwerken is een gespecialiseerd kitbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Door deze schat aan ervaring staan wij garant voor schoon en kwalitatief hoogstaand werk. Zorg voor de directe werkomgeving staat daarbij voorop. Zo werken wij liever even op kousenvoeten dan dat wij een krasje maken in uw nieuwe bad. Voor de particuliere en de zakelijke markt
Wij zijn gevestigd in Hazerswoude – Rijndijk. Werkzaam zijn wij in de hele Randstad en ver daarbuiten. Bleijenberg Kitwerken is gespecialiseerd in exclusief kitwerk voor de particuliere- en de zakelijke markt. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook dat van de keuken van KLM Catering, de badkamers van de hotels Krasnapolsky en Kurhaus, en de penthouses van hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Of het nu gaat om de particuliere- of de zakelijke markt, voor beide geldt dat wij uitsluitend hoogwaardig materiaal gebruiken van professionele merken als Soudal en Otto Chemie.

De kwaliteit van een kitvoeg begint bij het plaatsen. Door hem goed wateraflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, onze service gaat nog verder. Wij vinden het belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen.

In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. En Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Bleijenberg Kitwerken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.