Bloembinderij De Nobel

Bloembinderij De Nobel

Cobaltstraat 27, 2718RN, Zoetermeer 079-3162222 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bloembinderij de Nobel is al ruim 30 jaar een begrip in de regio Haaglanden. Met een team van 8 binders, drie eigen chauffeurs en accountmanager zijn wij in staat om bloemwerk met de hoogste professie tot uiting te brengen.

Wij zijn gevestigd op industrie terrein Lansinghage, alwaar wij een pand betrekken met een ruime binderij, diverse kantooruimtes, spreekruimte en een showroom, waar een groot assortiment aan creatief zijde bloemwerk gepresenteerd wordt.

MVO staat bij ons hoog in het vaandel, als enige bloemist in de regio Haaglanden zijn wij in het bezit van het keurmerk "Barometer Duurzame Bloemist" met het niveau "zilver". Jaarlijks worden wij door SGS gecontroleerd of onze inkoop (milieuvriendelijke bloemen) en alle bedrijfsprocessen aan de gestelde norm voldoen. Tevens hebben wij een werkplek ingericht voor een mindervalide medewerker, om zo ook onze sociale verantwoording te nemen.

Ons verzorgingsgebied is Haaglanden en enkele zakelijke relatie's waar wij huisbloemist zijn, zijn, Provincie Zuid-Holland, World Forum, Crowne Plaza, Nutricia, Rabobank, Gemeente Zoetermeer en nog vele anderen, in totaal zijn er 280 vaste relatie's waar wij dagelijks of wekelijks alle bloemmomenten voor verzorgen.

Op rouwbloemwerk gebied, zijn wij vaste bloemist van Monuta Zoetermeer en van Dongen uitvaartzorg. Hier zijn wij zeer vereerd over, want deze samenwerking is er al ruim 10 jaar, hetgeen wat zegt over ons service gehalte, kwaliteit en stabiliteit.

Om onze zakelijke en consumenten klanten alle aandacht en zorg te kunnen geven die nodig is, dient u altijd van tevoren een afspraak te maken, zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen vrijmaken en de spreekruimte voor u kunnen reserveren.

Om onze creativiteit en vakkennis met u te kunnen delen verzorgen wij ook bloemschikworkshops, bij ons op locatie of indien wenselijk bij u op locatie.

Meer Bloemen en planten in de buurt

Deze Bloembinderij De Nobel vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bloemen en planten in de buurt.