Blom en Partners Advocaten

Blom en Partners Advocaten

Kerklaan 7, 2911AA, Nieuwerkerk a/d IJssel 0180-320088 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Blom en Partners Advocaten is een laagdrempelig en uiterst flexibel advocatenkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Blom en Partners Advocaten is sinds 1991 een begrip in de Nieuwerkerkse regio. Voorheen als "Van Kranenburg & Blom Advocaten" gevestigd aan de Kerklaan 2, sinds juni 2008 onder de naam Blom en Partners Advocaten gevestigd aan de Kerklaan 7 (kruising Schielandweg en Kerklaan).

Wij hebben een algemene praktijk. Dit houdt in dat u met ieder juridisch vraagstuk bij ons terecht kunt. Wij behartigen de belangen van zowel particulieren als het Midden- en Kleinbedrijf. Daarbij werken wij nauw samen met notarissen en financieel adviseurs. Wij zijn van (bijna) alle markten thuis. Het kan evenwel voorkomen dat wij voor een bepaald vraagstuk de gewenste expertise niet in huis hebben. In zo'n geval zorgen wij tijdig voor adequate doorverwijzing.

Onze cliënten bevinden zich zowel in de regio's Rotterdam en Den Haag als daarbuiten.

Bij Blom en Partners Advocaten kunt u rekenen op een snelle en accurate behandeling van uw opdracht. U kunt altijd op korte termijn bij ons terecht. Wij doen niet hoogdravend over het vak van advocaat, reden waarom onze dienstverlening laagdrempelig is. Juridische problemen kunnen immers bij alledaagse zaken voorkomen. Ingewikkelde juridische vraagstukken worden op een begrijpelijke manier benaderd. Voorts hechten wij veel waarde aan het persoonlijk aspect.

Bij deze visie hoort de mogelijkheid om, op aanvraag, een gratis oriënterend gesprek van een half uur te hebben. Tijdens zo'n gesprek kan bekeken worden wat uw mogelijkheden zijn en of het inschakelen van een advocaat de moeite loont.

Voorkomen van onnodige geschillen en nodeloze procedures staat voorop. In de praktijk blijkt regelmatig dat men bij een juridisch probleem eerst in een te laat stadium een advocaat inschakelt. Indien een advocaat tijdig ingeschakeld wordt, blijkt vaak dat procedures voorkomen kunnen worden (of het nu gaat om particuliere of zakelijke belangen).