Let op: In verband met Sinterklaasavond zijn veel winkels vandaag maar tot 17:00 uur geopend! Niet alle winkeliers hebben de openingstijden aangepast, bel de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Blush beauty in balans

Blush beauty in balans

Damvelden 22, 5685JE, Best 06-15823598 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - dinsdag: 21:00
  Donderdag: 21:00
  Vrijdag: 21:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Gezichtsbehandelingen (anti aging, acne, botox en fillers), pedicure, massage, bio en duo behandelingen.
Geopend op ma t/m za en direct reserveren via de online agenda!

Gezichtsbehandelingen
Bij Blush kunt u kiezen voor een reinigende, verzorgende of huid verbeterende/ anti aging gezichtsbehandeling, waaronder microdermabrasie, mesotherapie, pigment behandelingen en (fruitzuur) peelings. U kunt bij Blush ook terecht voor een botox of filler behandeling om rimpels te voorkomen, verminderen en te laten verdwijnen. Wij werken uitsluitend met A-merken zoals Azzalure (botox) en de fillers Restylane, Emervel en Radiesse.

Acne/tienerbehandelingen: voor tieners en acne huiden zijn er aparte behandelingen in de salon.

Pedicure
De beauty pedicure behandeling geeft u mooie en verzorgde voeten. Of kies voor de pedicure en wellness behandeling waarbij u naast de pedicure een heerlijke voet en onderbeen massage krijgt.

Massage en wellness behandelingen
Soms komt het voor dat de spieren stijf aanvoelen of dat u behoefte heeft aan ontspanning. Een massage of wellness behandeling is hiervoor bijzonder geschikt. Bij Blush heeft u ruime keuze uit o.a. rug/schouder/nek massage, voet en onderbeen massage, Ayurvedische massage of het wellness rug ritueel waarbij er gewerkt wordt met een scrub en diverse lotions als aanvulling op de massage.

Arrangementen
Komt u graag met z'n tweeën voor een behandeling naar de salon, dat kan! Geheel verzorgd met koffie/thee en iets lekkers geniet u van bijvoorbeeld een wellness massage gecombineerd met een luxe voetpakking.

Merken in de salon
In de salon wordt gewerkt met de twee gerenommeerde merken Yellow Rose en Medik8 (bio). Deze worden gecombineerd met biologische, hypo allergene en ayurvedische wellness oliën welke diep inwerken op lichaam en geest. Alle producten in de salon zijn niet op dieren getest en geheel op basis van natuurlijke en plantaardige stoffen.

Ook in de salon: minerale make up van o.a.

Meer Schoonheidsinstituten in de buurt

Deze Blush beauty in balans vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonheidsinstituten in de buurt.