Bonbon-Atelier Westerbeek Sinds 1910

Bonbon-Atelier Westerbeek Sinds 1910

Van Slingelandtstraat 121, 2582XL, Den Haag 070 350 7821 Website

Openingstijden (26 jul - 1 aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De deur openen bij bonbon-atelier Westerbeek is als het openzetten van al uw zintuigen. De rijke geur van chocolade leidt u richting het atelier, waar eigenaar Nico Fernandes met de hand meer dan dertig unieke bonbons vervaardigt.
Met eigen ogen zien hoe de ambachtelijke bonbons in het assortiment worden gemaakt, is een ervaring die bij het proeven van een bonbon een extra dimensie geeft aan uw smaakbeleving.
Mede door het nastreven van een permanente hoge kwaliteit, worden de bonbons volgens kenners zelfs tot de lekkerste bonbons van Nederland gerekend.

De bonbons van bonbon-atelier Westerbeek bestaan bijna allemaal uit een ganache, een zachte chocoladevulling gemaakt van de kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. De bonbons zien er zo allemaal nét even anders uit, omdat er bijna geen gebruik wordt gemaakt van standaard mallen.Vanwege de hoge kwaliteit en om de smaak van de bonbons zo optimaal mogelijk te houden, hoeft u deze niet in de koelkast te bewaren.Een kleine greep uit het assortiment:

Marguerite, een pure bonbon met een rijke pure smaak en een klein versuikerd rozenblaadje dat speciaal geïmporteerd is uit Toulouse, Frankrijk.
Carla, een grote maar tegelijk elegante bonbon met een ganache waarin ook rum en rozijnen zijn verwerkt.
Noisette, een bonbon met een ganache van melkchocolade en twee licht geroosterde, smakelijke hazelnoten.
Irish Coffee, een bonbon in zowel melk als puur met een zachte whiskysmaak en een echt stukje tweeëntwintig karaats bladgoud.

Den Haag kent ‘Westerbeek’ sinds 1910. Sinds 1984 is Nico Fernandes de producerende eigenaar. Op de banketbakkersvakschool ontdekte hij zijn bijzondere liefde voor de chocolade, de specialisatie voor de bonbons. Hij heeft er een dagtaak van gemaakt in zijn eigen bonbon-atelier.De productie van het assortiment gebeurt op een ambachtelijke en arbeidsintensieve wijze.

Meer Snoep & Chocola in de buurt

Deze Bonbon-Atelier Westerbeek Sinds 1910 vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Snoep & Chocola in de buurt.