Bonheur Binnen en Buiten

Bonheur Binnen en Buiten

Neerwoldstraat 11, 8331JX, Steenwijk 0521-519189 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

BONHEUR BINNEN & BUITEN is een prachtige winkel met een mooie heel eigen uitstraling; kortom een ’place to be’ voor mensen met smaak.

Mensen uit de wijde omtrek komen naar BONHEUR binnen & buiten en doen inspiratie op voor de inrichting of het decoreren van hun huis.

De artikelen die BONHEUR binnen & buiten verkoopt spreken een groot publiek aan en omdat de collectie regelmatig wisselt is er veel variatie en is de winkel ieder seizoen zeker een bezoek waard.

De winkel is gevuld met heerlijke geuren, stoere serviezen, romantische quilts, zijden bloemen, schitterende fotolijsten, hippe sjaals, trendy sieraden en nog veel meer om op te noemen.

Wat u in deze winkel nodig hebt is tijd, tijd om alles te bewonderen en u te verwonderen over de smaakvolle presentaties.

Het motto van BONHEUR binnen & buiten is:

GENIET VAN AL HET GOEDS IN HET LEVEN.

BONHEUR BINNEN & BUITEN is gevestigd in een oude sigarenfabriek in het centrum van het oude vestingstadje Steenwijk.

De naam BONHEUR is gekozen omdat de betekenis zo van toepassing is op het ontstaan van de winkel. BONHEUR betekent nl. ‘buitenkansje’ en Willemijn en haar man vonden het zeker een buitenkans dat ze dit pand konden kopen om daar een winkel in te starten.

In 2004 is Willemijn Heynen van Dam met haar winkel begonnen. Het beperkte assortiment waarmee ze is gestart werd al snel uitgebreid tot een volwaardige lifestyle winkel met een eigen uitstraling, die nu voor 2 etages inspiratie op het gebied van huis, tuin en lifestyle garant staat.

Willemijn stelt haar eigen assortiment samen en doet dus ook zelf haar inkopen bij merken, op beurzen en bij groothandelaren en houdt daarbij de trends goed in de gaten, zodat de winkel steeds veranderd en ook het aanbod aangepast wordt aan de trends en het seizoen.Zo probeert Willemijn steeds vernieuwend te zijn.

Zo vind u bij BONHEUR binnen & buiten nieuw naast vintage, landelijk naast design en stoer naast chic.

Meer Woonaccessoires in de buurt

Deze Bonheur Binnen en Buiten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonaccessoires in de buurt.