Boonman Schoonmaakbedrijf BV

Boonman Schoonmaakbedrijf BV

Vulcanusweg 263 D, 2624AV, Delft 015-2613993 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


De kracht van Schoonmaakbedrijf Boonman bv is dat het een echt familiebedrijf is. Een professioneel familiebedrijf met 60 medewerkers dat de contacten met klanten en eigen personeel persoonlijk weet te houden. Iedereen kent er elkaar bij naam en zo moet het ook blijven. Al in 1966 ontstond de toen nog kleinschalige voorloper van Schoonmaakbedrijf Boonman. Greet Boonman nam in 1974 het bedrijfje over van haar moeder, dat mogen we zien als de werkelijke oprichting. Drie vrouwen verzorgen dan de schoonmaak in de studentenhuisvesting. Sindsdien is het bedrijf gegroeid, qua personeel en ook qua takenpakket. Begin jaren negentig zien we John Boonman, de echtgenoot van Greet en niet lang daarna zoon Peter Boonman, de huidige directeur, toetreden tot het bedrijf. Schoonmaakbedrijf Boonman is meegegroeid met haar klanten en kan door de nauwe band met haar eigen personeel optimaal presteren voor haar klanten.

Schoonmaak en woonservice.

Naast schoonmaakbedrijf is Boonman ook als woonservicebedrijf werkzaam voor woningbouwverenigingen in Delft. Woningen worden volledig gestoffeerd en gemeubileerd, dit alles speciaal voor de studenten. Ook het leveren van 24-uurs vastgoedservice voor de woningcorporaties hoort er inmiddels bij.

Het werkgebied is te vinden in de regio Delft, Den Haag, Leiden en Oegstgeest.

Een goede relatie onderhouden met de opdrachtgever, dat is voor Schoonmaakbedrijf Boonman bv de basis voor een langdurig zakelijk contact. Als schoonmaakbedrijf stelt Boonman hoge eisen aan het eigen bedrijf en personeel. De lat ligt hoog, alleen op die manier is het mogelijk de opdrachtgever op alle fronten tevreden te stellen. Boonman biedt een compleet pakket aan op het gebied van glasbewassing en alle overige schoonmaakdiensten. Voor de juiste reinigingsmethode, afgestemd op uw specifieke situatie, stelt Boonman een duidelijk plan samen. Een betrouwbaar advies dat past binnen uw budget. Boonman werkt uitsluitend met milieuvriendelijke methodes.

Meer Schoonmaakbedrijven in de buurt

Deze Boonman Schoonmaakbedrijf BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonmaakbedrijven in de buurt.