Borduurstudio Helma

Borduurstudio Helma

Oosterstraat 13, 9203BA, Drachten 0512-785832 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Borduurstudio en Webshop:

U kunt bij Borduurstudio Helma zowel in onze winkel in Drachten als ook op onze online webwinkel uw bestellingen doen. De webwinkel is 7 dagen per week open zodat u uw bestelling kunt doen wanneer het u het beste uitkomt. Met allerlei leuke baby artikelen zoals badjasjes, kraamcadeautjes, badcapes, handdoeken, Kraammandje, pyjama’s, en nog veel meer zoals u kunt zien. Al deze artikelen kunnen wij voorzien van een borduring. Het cadeautje krijgt hierdoor een persoonlijk karakter met bijvoorbeeld een naam en of datum van de baby er op. Wij hebben een ruim assortiment wat continu wordt aangevuld met weer nieuwe leuke artikelen.

Borduurservice:

Alle borduurwerk en het maken van borduurprogramma’s doen wij geheel in eigen beheer, Borduurstudio Helma heeft de beschikking over drie borduurmachines op twee locaties waardoor we ook voor de grotere aantallen voor u klaar staan.

Eigen ontwerpen:

Ook uw eigen ontwerpen, uw bedrijfslogo of iets geheel anders behoren natuurlijk tot de mogelijkheden, indien gewenst krijgt u van ons een persoonlijk advies over wat er mogelijk is.

Bedrijven:

Voor vele bedrijven verzorgen wij de baby cadeautjes voor het eigen personeel, maar ook babycadeautjes om cadeau te doen aan relaties van uw bedrijf. Een geboortecadeau met in het klein uw bedrijfslogo er op is natuurlijk helemaal mooi. U kunt ook gebruik maken van onze service om het op een door u gewenst adres af te laten leveren.

Bedrijfskleding:

Ook bent u bij ons op het juiste adres voor het borduren van uw bedrijfskleding, uw eigen logo of ontwerp kunnen wij voor u borduren op vrijwel alle textiel zodat u met uw bedrijf representatief voor de dag komt bij uw klanten.

Onze service:

Snelle levering, vrijwel altijd heeft u de bestelling na 2 dagen in huis. Wij verpakken alles in een leuke cadeau verpakking. Bestelling via een beveiligde verbinding.

Meer Kleding in de buurt

Deze Borduurstudio Helma vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kleding in de buurt.