Westerspoor Autobedrijf

Westerspoor Autobedrijf

Kleine Tocht 9, 1507CB, Zaandam 075-6350144 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

U bent van harte welkom in onze representatieve en gastvrije showroom, waar een groot aantal auto’s in verschillende prijsklassen op u staan te wachten. Wij beschikken over een moderne werkplaats met uitstekende apparatuur. Verder hebben wij vakbekwame monteurs die beschikken over de vereiste papieren. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf.

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Betaalbaar, voor iedereen.
Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op!

Wij beschikken over een moderne werkplaats met uitstekende apparatuur. Verder hebben wij vakbekwame monteurs die beschikken over de vereiste papieren. Wanneer u voor een APK-beurt, controle of schade uw auto bij ons aflevert, dan zorgen wij ervoor dat de auto weer snel rijklaar gemaakt wordt. Mocht het onverhoopt iets langer duren dan geven wij u binnen 24 uur een belletje. Vervangend vervoer kan dan in overleg altijd geregeld worden. Heeft u vragen of spoedreparaties dan zullen wij dit in overleg zo snel mogelijk oplossen.

De connectie met het merk Bosch.
De innovaties van Bosch hebben geschiedenis geschreven in de automobielindustrie. Bosch is de grootste onafhankelijke leverancier van auto-onderdelen ter wereld en heeft bijgedragen aan het veiliger, schoner en efficiënter maken van auto’s. Deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen worden dan ook dagelijks gebruikt in onze werkplaatsen. Ook de diagnoseapparatuur in de autobedrijven van Bosch Car Service zijn van Bosch. Zo kunnen we uw auto snel en goed repareren.

Verplicht trainingen.
Voordat een garage zichzelf Bosch Car Service autobedrijf mag noemen, zijn er een aantal strikte kwaliteitseisen waaraan moet worden voldaan.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Bosch Car Service vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.