Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuurpraktijk

Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuurpraktijk

De Heus Plein 146, 3772DC, Barneveld 0342-430056 Website

Openingstijden (24 okt - 30 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - vrijdag: 19:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuur is uw gevierde fysiotherapeut in Barneveld. Al jarenlang behandelen wij mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. We zijn een kleine praktijk met veel aandacht voor iedereen en werken nauw samen.

U bent bij onze praktijk te Barneveld in goede en bekwame handen. Ons multidisciplinair team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam.

Als deskundigen van het dagelijks bewegen, richten onze fysiotherapeuten zich op uw lichamelijke functioneren. Dit geldt voor thuis, op het werk, tijdens het sporten, of gedurende het uitoefenen van uw hobby.

U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Ons team van specialisten is goed opgeleid en bekend met de nieuwste technieken in de fysiotherapie. Wij maken voor u een behandelingstraject dat volledig aansluit bij uw specifieke klachten en situatie. Een team dat daarbij bereid is altijd weer bij te leren en verder te scholen om aan de hedendaagse verwachtingen te kunnen voldoen.

In onze praktijk voor fysiotherapie zijn de volgende fysiotherapeuten werkzaam:

Marcel Bossenbroek
Conitha Bossenbroek-Spithoven
Lenneke Brinkhuis

Al deze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Fysiotherapiepraktijk Bossenbroek is lid van het KNGF en conformeert zich aan de klachtenregeling van het KNGF.

U kunt bij ons een afspraak maken via een verwijzing van de huisarts of specialist of direct zonder verwijzing door de wettelijke regeling van de Direct Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).
Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuurpraktijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.