Bostelaar Schildersbedrijf Jan

Bostelaar Schildersbedrijf Jan

Bovenweg 28, 8071ST, Nunspeet 0341-492661 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De ervaren schilder uit NUNSPEET die u meer te bieden heeft!: Jan Bostelaar Schildersbedrijf
Wij zijn een kleinschalig schildersbedrijf die zich voornamelijk richt op particuliere opdrachtgevers.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zo werken wij alleen met kwalitatief hoogstaande producten, onder andere van Sikkens. Steeds meer mensen ervaren dat kwaliteit op de lange termijn altijd voordeliger is.
In de winterperiode richten we ons op het schilderwerk binnenshuis, Wij zijn ook gespecialiseerd in het behangen van wanden met glasvezel behang, glad of met een structuur erin. Decoratief behang is ook één van de vele mogelijkheden. Er zijn zeer veel soorten behang van effen tot een streep of met bloemen tot krullen, teveel om hier op te noemen. Het schilderen van jachten en boten is een activiteit die wij in de winter uitvoeren.

Vraag naar de mogelijkheden of naar een geheel vrijblijvende offerte!!
Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Jan Bostelaar Schildersbedrijf is een professionele en gedegen schilder uit NUNSPEET waar u ook terecht kunt voor uw behangwerk. Ons veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor. Ons behang- en schildersbedrijf is een jong en gepassioneerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als ervaren vakmensen gebruiken wij uitsluitend topmerken en materialen. Zo kunnen wij u te allen tijde het beste en duurzaamste resultaat garanderen.

Kies voor de schilder uit NUNSPEET die uw wensen vooropstelt. Kies voor Jan Bostelaar Schildersbedrijf. Wij voeren onze schilderswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven uit en bij iedere opdracht is onze kwaliteitsgarantie gewaarborgd. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Meer Schilders in de buurt

Deze Bostelaar Schildersbedrijf Jan vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.