Bouhof Horecabenodigdheden

Bouhof Horecabenodigdheden

Lijndenweg 23, 1948ND, Beverwijk 0251-229188 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bouhof Horecabenodigdheden is een onafhankelijke en gespecialiseerde groothandel op het gebied van de horeca, welke is opgericht in 1926.

Onze specialisatie op het gebied van softijs gaat verder dan het verkopen en het afleveren van de softijsgrondstoffen alleen. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw softijsomzet en in het bijzonder de winstgevendheid kunnen vergroten.

Op het gebied van Fast Food verpakkingen kunt u een keuze maken uit 3 zeer uitgebreide verpakkingslijnen/concepten. Hierdoor creëert u op eenvoudige wijze een uniforme uitstraling voor al uw verpakkingen. Daarnaast kunnen sommige artikelen binnen deze lijnen, tegen zeer geringe kosten, worden voorzien van uw eigen logo.

Ons leveringsprogramma horeca apparatuur omvat alle belangrijke productgroepen welke voor een professionele keuken van belang zijn. De basis van ons assortiment is samengesteld uit merken/fabrikanten met een jarenlange ervaring en een servicegerichte reputatie.

Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk keukenapparatuur, welke volledig aan uw wensen en eisen aangepast kunnen worden. Onze apparatuur wordt zoveel mogelijk naadloos uitgevoerd, waardoor vuilophoping tussen de aansluitingen van de apparatuur tot het verleden behoort. Onze naadloze apparatuur beperkt niet alleen het aantal schoonmaakhandelingen maar heeft bovendien een meer professionele uitstraling dan een modulair opgebouwd meubel.

ESPRESSO GOOD koffie:
Espresso Good is een nieuw koffiemerk voor de horeca. Ons eigen label biedt u de garantie van een constante kwaliteit van onze koffiesoorten tegen een zeer scherpe prijs.

Naast een heerlijke kop koffie in alle soorten en maten bieden wij u nog veel meer. Zo hebben wij ook thee in ons assortiment, kunt u bij ons terecht voor allerlei lekkers bij de koffie en behoort ook aanschaf en onderhoud van apparatuur tot de mogelijkheden.

Meer Catering en partyservice in de buurt

Deze Bouhof Horecabenodigdheden vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Catering en partyservice in de buurt.