Bourgondisch Hof : Restaurant Bowling Partycentre Catering

Bourgondisch Hof : Restaurant Bowling Partycentre Catering

Eerste Zeine 92, 5144AL, Waalwijk 0416-339383 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

't Bourgondisch Hof in Waalwijk; Restaurant, Bowling, Partycentre & Catering

Restaurant 't Bourgondisch Hof biedt dé mogelijkheid om in een gezellige, bourgondische ambiance te genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn. En dat voor verrassend scherpe prijzen!
In een bijzonder sfeervol restaurant is het goed toeven: gezellig en intiem met z'n tweetjes of met een groter gezelschap. Een toegankelijke kaart met uitsluitend dagverse producten, waarbij herkenbare gerechten op Brabantse & Bourgondische wijze bereid worden. Bij grote gezelschappen bestaat de mogelijkheid om het restaurant exclusief voor uw feest, reunie, zakelijke diners, etc. te reserveren.

LED's go showbowling! De witte bowlingbanen zorgen ervoor dat het licht van honderden LED lampjes wordt gereflecteerd waardoor er een prachtig kleurenpalet ontstaat. De speciale LED light- & lasershows in combinatie met videoclips op breedbeeld geprojecteerd, zorgen voor een spectaculair effect waardoor bowlen een geheel nieuwe betekenis krijgt!

Het partycentre van 't Bourgondisch Hof biedt de mogelijkheid om aan ieder feest de juiste invulling te geven, of dat nu is voor privéfeesten zoals huwelijksfeest, reünie, verjaardag, familiediner of voor bedrijfsfeesten zoals personeelsfeest, productpresentatie, vergadering, bedrijfsborrel: met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij voor een professionele invulling van ieder feest.
Met diverse zalen van verschillende grootte, biedt 't Bourgondisch Hof accomodatie aan feesten en bijeenkomsten voor 2 tot 450 personen.

Organiseert u een feest of diner bij u thuis of op de zaak? De cateringservice van 't Bourgondisch Hof neemt u alle zorg uit handen en verzorgt uw volledige lunch, diner of borrel! Van kleine hapjes tot een volledig koud/warm buffet. Ook de dranken kunnen wij voor u verzorgen.

Meer Restaurants in de buurt

Deze Bourgondisch Hof : Restaurant Bowling Partycentre Catering vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Restaurants in de buurt.